Nagyon elkényeztetem a rotimat, mindig a szobában babusgatom, attól félek, hogy semmi területvédő ösztöne nem lesz. reális?
De igen. Nagyon szepen vedi az en orzovedom is a lakast!! Agyon simogatom olelgetem kedvesen beszelek vele. Engem is es a lakast is kemenyen vedi.
Sot meg futni is jarunk,h a betorocske ne ussza meg
De. Szeretunk sprintet hosszutavfutassal kombinalni. Setakor mindig azt hiszik,h vmi lusta tohonya kutya. De amikor futkarozok veke setanal is,akkor menekulnek. :D
Barmilyen futot elkap a kutyam. Roti fazonu szeles tohonyanak tunik.
bármilyen dagadt, mozgásszegény életet élő kutya le tudja sprintelni, mind hosszútávfutni Usain Boltot is, 7x-es világbajnok hosszútávfutót...
azon oknál fogva, hogy 4 lába van, és nem 2, illetve futásra lett teremtve...
tökmindegy, hogy te mennyit sprintelgetsz, nem ad hozzá, nem vesz el szerintem semmiből, így nem is értem mit akarsz ebből kihozni...
Sok helyen bent tartják csukott ajtó mögött a kutyákat.
Nálam is perpill bent vannak, az viszont igaz, hogy nálam udvar is van, ahol bármit felehetnek :( :( :(
amikor kiengedem őket szaladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!