Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hány puncit utasítottat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány puncit utasítottatok vissza? Azaz hányszor lett volna alkalom és mégsem tettétek meg?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyen miért hagytátok ki?
jan. 24. 17:53
1 2 3 4
 31/37 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Most meg nyugodtam hogy nem csak én vagyok ilyen balfácán 😁
febr. 7. 20:23
 32/37 anonim válasza:
4
febr. 8. 12:29
 33/37 anonim ***** válasza:
Sok, idő vagy távolság miatt.
febr. 20. 17:30
 34/37 anonim ***** válasza:
Sokat , mert nem volt melóm annyi pénzem sem hogy meghívjam és ne metróval menjünk valahová hozzá vagy a tré albérletembe ahol 1 asztal 2 szék meg ágy volt . Munkatársnőket mert azért lettek szerelmesek mert allandóan poénkodtunk dumáltunk össze voltunk zárva és engem jobban ismertek mint az élettársukat . Főnöknőket mert koros rút pofátlanok voltak. Haver testver csaját mert nem pàlya . Ringyókat akik a balekokra ugrottak . Unatkozó stexes nőket akik tartalékba tettek volna aztán zsaroltak volna . Ismeretleneket akik telszamot adtak de messzi laktak vagy nem értek ra akkor amikor én . Régebben sokat ranfiztam lekoptattak mikor láttak mezei fogyasztó vagyok vagy át akartak verni felhasznalva valami balhéra behülyiteni aztan fejni . Nem minden egyértelmű fekete fehér . Amikor kapcsolatom lett vagy szexviszoly az is tud jó meg pokoli lenni .
máj. 4. 15:19
 35/37 anonim ***** válasza:

Sokszor.

Oka:körül vagyok metélve,és ez nagyon zavar(pár korábbi beszólás miatt)

Már az öngyilkosságon is gondolkodtam,és egyre közelebb vagyok hozzá.

máj. 4. 15:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Milyen okból csonkították meg a tested? Adtál rá engedélyt vagy kényszerítettek?
máj. 6. 07:41
 37/37 anonim ***** válasza:
35ös vagyok:adtam engedélyt,kellemetlen eü oka miatt.
máj. 20. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!