Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány puncit utasítottatok vissza? Azaz hányszor lett volna alkalom és mégsem tettétek meg?
Figyelt kérdés
Ha volt ilyen miért hagytátok ki?jan. 24. 17:53
1/37 anonim válasza:
Sok, 10-15 körül. Mindig az igazit kerestem de már nagyon bánom
23
2/37 anonim válasza:
Nem tudom megszámolni, de nem keveset. Nem tetszett, más csaja volt, , részeg volt, undorító volt, ilyesmik.
4/37 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy olyan aki viszonylag messze volt és nem volt kedvem annyit utazni.
Egy olyan is akire az öcsém pályázott de a csajnak én jöttem be pl őt is kihagytam.
Egy haverbarátnőt is kihagytam (már bánom) mert olyan részeg volt hogy alig tudott magáról.
Én tettem ágyba de nem vetköztettem le csak polóra és melegítőre.
Féltem hogy csak a pia beszél belőle.
Azóta sem beszéltük arról a dologról.
jan. 24. 17:58
5/37 A kérdező kommentje:
Volt egy akivel Tinderen ismerkedtünk és elnéztem az időt.
10 helyett 11re mentem volna.
10 után negyed órával lebaszott és letiltott. 🤣🤣
jan. 24. 17:59
6/37 Lazy Lover válasza:
Sajnos úgy 10 15 nőt hát hülye voltam más magyarázat nincs
7/37 A kérdező kommentje:
Igen. Utólag belegondolva...
jan. 24. 18:07
8/37 anonim válasza:
Egyet se, mivel én csak annál kezdeményezek akit megdugnék. A nők meg nem kezdeményeznek.
9/37 anonim válasza:
1-et. Nem volt kimondottan csúnya lány, de igénytelen. Hogy mi lehetett alatta, nem merek belegondolni 10 év távlatából sem.
10/37 A kérdező kommentje:
18:07
Nem kezdeményeznek?
Dehogynem!
jan. 24. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!