Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire gyakori igén ez a nők esetében?
Hallani sztorikat, hogy a nők már első alkalommal várják a tökéletes együttlétet. De ez tényleg így van? Vajon sokaknak nem elég, ha csak figyelsz rá, és örömöt akarsz neki?
Lehet én vagyok a balf@sz, de én biztos megkérném a nőt, hogy izgassa a csiklóját nyugodtan, legyen neki is jó.
27. Vagyok, szűz. Tudom hogy gáz nem kell mondani. Kérek mindenkit hogy a kérdésre válaszoljon!
5. Az jobb hogy nem lesz orgazmusa?
Nem hiszem hogy probléma lenne, ha izgatja magát szex közben, legalább jól is érzi magát.
Neked kene izgatnod a not b+
Ekkora egy fogyatekost, nem csoda hogy szuz vagy
7. Már mi az hogy kéne? Az lenne a cél, hogy neki is jó legyen, meg nekem is. Én maximum azt tudhatom elsőre, hogy nekem mi a jó. Attól hogy én elbűvészkedek a farkammal, nem lesz neki automatikusan hűdejó!
Sok nő, alig vagy semmit nem érez, mert nincs is g-pontja.
Az persze lehet egy Valid igény, hogy én izgassam a csiklóját is, meg közben közösüljek is vele, ez is olyan hogy vagy összejön, vagy nem. Igazából inkább nem, csak mindenkinek aranyból van a farka, mikor elbeszéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!