Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szűz lány eseteben, ha szexre kerül a sor?
Akkor elhúzzák a behatolás napokig, hetekig, és csak lassan haladnak?
Ha már a ffi összenyálazza a nő testét, belenyúlkál, akkor nem mindegy ha már a farkát is használja? Egyáltalán nem értem a logikát.
Nőként kérdezem.
Én majdnem 5 hónap felé veszítettem el a szüzességem. Nem voltam rá kész, ennyike.
Különbség, az, hogy belém hatol az ujjaival, vagy a nemi szervével. Ilyen egyszerű. Bíztam benne, de a fájdalomtól való félelem visszatartott.
Az exem pl félt attól, hogy fájni fog neki. Meg ugye meg kell szokni, hogy a másik pucéran lát.
Na meg tegyük hozzá, hogy hogy áll a társadalom a női szüzességhez, szexualitáshoz. Valamiért olyan mondás létezik, terjeng, hogy "amelyik kulcs minden zárat kinyit, az egy jó kulcs, de amelyik zárat minden kulcs kinyit...", nem pedig az, hogy "amelyik szájat sok fogkefe megmosta az egy tiszta száj, de amelyik fogkeve sok szájat megmosott, az gciundorító". Nyilván ez is helyez nyomást a nőkre.
A mostani barátnőm már nem volt szűz, de nála is várni kellett, meg lassan haladni, mert szégyenlős volt. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!