Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, mennyi idővel a szüzességetek elvesztése után vesztettétek el az anál szüzességeteket? (értelemszerűen fiúk esetében amikor lánnyal análoztak..) Hányadikak voltatok egymásnak mindkét esetben? Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Szüzesség 19 évesen első barátnővel.
Anál szüzességét, kb 1 évvel később vettem el.
És szintén ő volt aki először és azóta is egyedüliként csinált prosztatamasszázst nekem. Azt meg úgy 2 évvel a szüzességem elvesztése után.
16 évesen a szüzességem,
22 évesen dugtam popsiba az akkori barátnőmet. Nekem nem váltott ki extra izgalmat, úgyhogy azóta kizárólag akkor kerül popsiszexre sor, ha a partner igényli.
Harmincöt amikor először nővel voltam és harminckilenc amikor análisan adok kapok is volt.
Nem késtem el semmit sem)
Nálam egy időben történt. Csak popsi volt. A gumihoz egyikünk sem értett és nem sikerült feltenni. Aztán előadtam, hogy csináljuk úgy. Belement a csaj. :) Én meg örültem neki.
Azóta is nagy kedvencem a popsi szex. Sok gyakorlatot is szereztem benne. Nagyon nagy orgazmust lehet vele átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!