Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mi az ideális egy férfi esetében, mennyi korábbi partnere volt?
Tehát ha ismerkedtek egy férfival, most függetlenül attól, hogy alkalmira vagy tartósat akartok, mennyi az ideális, ha hány partnere/kapcsolata volt korábban? Vagy hány nővel szexelt korábban?
Az nyilvánvaló tény, hogy a lehető legrosszabb ha a férfi szűz. Ezt tudom, hogy sok nőnél eleve kizáró ok. Viszont ha száz felett van, tehát ha kb a "legyet is megd-gná" kategória, az sem előnyös.
De nektek mennyi az ideális? (Korotok is írjátok le, illetve, hogy alkalmi vagy tartós esetén ez mennyiben más)
Szerintem nem gond, ha szűz. Számomra az az előnyösebb, ha kevés kapcsolata volt és pozitív, ha tudom, hogy normálisan gondolkodik a védekezésről. Ha túl sok nővel volt és "nem szeretem a gumit" típus, akkor esélytelen.
Mindegy, hogy komoly vagy alkalmi, nekem ez a szimpatikus.
32N
,,Szerintem nem gond, ha szűz"
A te korodban ha nem megy prostihoz az adott férfi, úgy rohad rá a szüzesség, mint egy áttétes rák, mert nincs az a nő a földön, aki kikezdene vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!