Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy a kiszemeltednek milyenek voltak a korábbi partnerei?
Férfi és női szemmel is egyaránt érdekel a dolog. Nyilván nem arra gondolok, hogy elkezded kinyomozgatni vagy rákérdezni, hogy kikkel volt korábban, úgy gondoltam h abban az esetben ha véletlenül tudsz róla. Mondjuk régebb óta ismeritek egymást, vagy van egy közös ismerősötök és ő megemlített valamit vagy bármilyen módon.
Szóval ha bejön valaki és mondjuk kiderül róla h lefeküdt valakivel aki szerintetek kifejezetten taszító külsejű, az befolyásol?
Kapásból azt írtam volna, hogy nem, meg a legtöbbször nem is tudtam, de most jövök rá, hogy 1 hónapja nemet mondtam egy nőre, mert házas, és láttam a férjéről egy fényképet, és valahogy zavart a dolog. Korábban is voltam házas nővel, ott is láttam képet a párjáról, és az sem esik túl jól, de most igencsak megsajnáltam a tagot, mert el is akar válni tőle, és valahogy szánalmasnak éreztem a faszit, gondoltam, nem fogok belerúgni. A korábbi nő csak szimplán csalja a férjét, ott nem lesz válás.
Szóval igen, számít. Persze azóta bánom, hogy visszautasítottam a nőt, úgyhogy gebedjek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!