Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Hány puncit utasítottat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány puncit utasítottatok vissza? Azaz hányszor lett volna alkalom és mégsem tettétek meg?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyen miért hagytátok ki?
jan. 24. 17:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18%
Fuuu több ezret kihagytam van amelyiket bánom van amelyiket nem. Az a baj eddig amelyik nőt berépáztam az mind szerelmes lett belém elsőre és igy bennem volt a félsz hogy hogyan rázzak le egy szerelmes nőt mert amelyik nő szerelmes az bármire képes.
jan. 24. 20:07
 22/37 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteget. Valahogy az atombebacott csajok imádnak rárepülni a pultosra.
jan. 24. 20:11
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
4-5 de már nagyon bánom.
jan. 24. 20:13
 24/37 anonim ***** válasza:
84%
Számtalan, messze volt nem volt kedvem lemenni: szombaton akart, mas tervem volt stb
jan. 24. 20:17
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem volt még, hogy ott lett volna előttem feltárva és azt mondtam bocsi de nem. Ennél ügyesebben szűröm a hülyéket.

Olyan viszont volt, hogy a csaj akarta (eleinte én is), csak elvette a kedvemet és így inkább hanyagoltam.

jan. 24. 20:40
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Sok volt már életem során akit kihagytam.

Innen az oldalról az utóbbi egy-másfél évben volt három ilyen eset.

Volt egy fiatalkorú lány aki pénzt akart érte, és ráadásul rajtam kívül még jópár férfinek felajánlkozott itt az oldalon, olyanoknak is akikkel én szoktam itt beszélni. Nem igazán volt kedvem beállni a sorba.

Volt egy családanya három kiskorú gyerekkel. Nálam ez alapszabály, hogy foglalt nővel nem kezdek.

És volt egy 22 éves lány aki kb. fél óra beszélgetés és képcsere után meginvitált magához. Mivel csak 20 km-re volt tőlem, így átmentem hozzá. Aztán mikor nekiálltunk volna nem értette, hogy miért akarok óvszert húzni. Mikor elmagyaráztam neki, akkor megsértődött, és közölte, hogy márpedig ő gumiban nem szexel. Úgyhogy aznap este is elmaradt a szex.

Aztán persze nekem is megvoltak a "klasszikus" részeg nős sztorik akiket inkább kihagytam.

És volt olyan is fiatal koromban akitől egyszerűen beszartam, így kihagytam a lehetőséget.

jan. 24. 21:01
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyet sem, soha nem volt még rá alakalom.
jan. 24. 23:19
 28/37 anonim ***** válasza:
80%
2 volt. Mindkettő azért mert c típusú volt.
jan. 25. 07:38
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még tizenéves voltam és szűz, akkor szorongtam nagyon a szextől, de kocsmában dolgoztam és oda elég sok csaj/nő járt. Nem mondom, hogy helyes vagyok, de csúnya sem. 50-60 nőt utasítottam, vagy nem vettem az adást vagy csak nem reagáltam rá. Mindet bánom, hogy egy töketlen balfsz voltam 0 önbecsüléssel. De ez van. Azóta csak az olyan nőket utasítom vissza, akik egyáltalán nem jönnek be. Van azokból is azóta egy pár.
jan. 25. 10:20
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
52 éves férfi vagyok, megszámlálhatatlan ilyen kihagyott alkalom volt, de ha számositani szeretném, akkor azt mondom, legalább 100 ilyen eset volt eddig. Mindez mellett volt kb. 40-50 partnerem eddig.
febr. 7. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!