Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány puncit utasítottatok vissza? Azaz hányszor lett volna alkalom és mégsem tettétek meg?
Figyelt kérdés
Ha volt ilyen miért hagytátok ki?jan. 24. 17:53
11/37 anonim válasza:
#10 Nálad lehet, én a saját esetem vázoltam fel. Átlagos vagyok, szóval ilyen téren beszoptam.
13/37 anonim válasza:
Nem is visszautasításnak mondanám,hanem el.asztam,mert egy beszari barom vagyok.
Ebből kb.8db van.
15/37 -Belthazor- válasza:
Voltak páran... rettenetesen sajnálom, mert olyasvalaki miatt utasítottam őket vissza aki nagyon nem volt érdemes rá...
16/37 anonim válasza:
Volt egy pár. Szerelmes voltam és hülye 😀
17/37 anonim válasza:
A mostanit is majdnem. Butának hittem, kollégáink is azt mondták, de sokat beszélgettünk és amúgy nem az szerintem, csak visszafogott, ez nem tetszik nekik. Helyes is, szóval sokat nem kellett gondolkozni. Másokra meg vastagon szarok.
18/37 anonim válasza:
"Egy haverbarátnőt is kihagytam (már bánom) mert olyan részeg volt hogy alig tudott magáról."
Ne bánd... Az simán nemi erőszak kategória volna. Részben vagy teljesen öntudatlan nő az tabu!
19/37 A kérdező kommentje:
Persze.
De nem azért nem tudtam meg mert hogy büntetőjog...
Hanem mert etikátlan vagy mi.
Meg nekem úgy nem kell hogy felére sem emlékszik.
De jó volt tudni hogy részegen "kívánt"
Az egómnak jót tett.
jan. 24. 19:08
20/37 anonim válasza:
Pl.: bulikban részeg csajokkal sosem álltam le, a nyomulós lányok sem voltak az eseteim, szerettem én választani és kezdeményezni.
Most, hogy kérdezted, végigpörgettem, és arra jutottam, hogy egyetlen olyan "lehetőséget" sem bántam meg, amivel nem éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!