Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképp nem lehetsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképp nem lehetsz biztos benne, hogy a nőnek jó a szex?

Figyelt kérdés

Az egyetlen amit tehetsz hogy elhiszed hogy igazat mond, és nem színlel?

Külső jele nem nagyon van, ugye a csikló megtelik vérrel, de ez sokaknál nem látható, meg nem is nagyon jó ha mindig direkt tapogatod hogy kemény e az ajkai alatt.

A hangot megjátssza, a mozgást is, ha nem is nedves lehet sikositózni előre.

Igazából nem tudom miből bizonyosodhatnék meg róla hogy a partneremnek jó a szex.

Persze lehet mondani, hogy csak a gyerekes nők csinálják. De ennek oka ugye az, hogy nők erre lettek nevelve a társadalom által, sokan úgy vannak vele hogy nem is tudják, hogy nekik is lehet jó, másokat a rossz tapasztalat vezet arra hogy hazudjanak.

Szóval nem ilyen egyszerű ez, hogy ne gyerekes nőt válasz, és meg van oldva!

#jel #Jó a szex #A nőnek jó a szex #Megbizonyosodni
jan. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nedves :))))
jan. 19. 19:10
 32/41 A kérdező kommentje:
29. És mind cáfolva is lett. A nedvesség is, 25 is írja. Biztos kedves a párja, meg nem rossz a szex, mert különben nem nedvesedne, de a szexuális izgalom nem egyenlő az orgazmussal.
jan. 19. 19:18
 33/41 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem 25-nek még sosem volt jó igazán. Amúgy..ha elélvezel, akkor LESZ MÉG NEDVESEBB. Azért hangsúlyozom ki mert a 24-esben itram és nem érettétek. Azt a ndved se letagadni, se eltünteni nem lehet, csak ha lenyalják vagy kiszippantja a fiú ajakai. Ne legyetek már ennyire tapasztalatlanok!
jan. 19. 19:26
 34/41 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Fu he ennyi hülyeséget 1 kérdés alatt rég láttam összehordva ... 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️ Igazatok van, a mi krvaanyánkat mert tudjuk milyen egy valódi orgazmus, és igen, asszony volt hogy meg akarta játszani mert véletlenül nem jött össze, képzeljétek el, nem sikerült!!!! 27-es, 29-es tökéletesen leírta miért! A női test elképesztő módon kommunikál tudat alatt is,csak tudni kéne rá figyelni!!!!
jan. 19. 19:42
 35/41 anonim ***** válasza:
84%

25ös vagyok, nagyszerű szexuális életem van, nem is erről volt szó, hanem a nedvesedédről, mint biztos jelről. Nekem már akkor megidul, ha a párom hozzámér, akkor is, ha fel sem izgultam. Pavlov reflex, meg önvédelem, hogy akkor se sérüljön a nő (annyira), ha nem egyezett bele az aktusba.

Az orgazmus után tényleg több van, de simán előidézu nálam az is, ha bizonyos pontokat ingerel a hüvelyben, és nem mindig annál, aminél valóban nagyon élvezem is.

Ennél jobban nem tudom leírni, aki akarja, megérti.

Kérdezőnek meg én is csak annyit tudok mondani, hogy tapasztalat kell, hogy észrevedd a különbséget a megjátszott és igazi közt. Ehhez majd az első hosszú kapcsolatod lesz az alap, ahol egy nőt alaposan meg tudsz figyelni.

jan. 19. 20:12
 36/41 A kérdező kommentje:
35.Köszönöm hogy ezt leírtad!
jan. 19. 20:23
 37/41 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

"Kérdezőnek meg én is csak annyit tudok mondani, hogy tapasztalat kell, hogy észrevedd a különbséget a megjátszott és igazi közt. Ehhez majd az első hosszú kapcsolatod lesz az alap, ahol egy nőt alaposan meg tudsz figyelni."

Ez így igaz, nem is állítottam egy szóval se azt,hogy azonnal ráérez erre az ember. Nekem is a sok éves kapcsolat alatt alakult ez ki. Nyilvánvaló új kapcsolatban nem azt mondom hogy nulláról,de sokmindent újra ki kellene tapasztalni a nőn, hisz mindannyian mások vagyunk,de nem lehetetlen ilyen szinten egymásra hangolódni, csak hozzáállás kérdése.

34 voltam.

jan. 19. 20:24
 38/41 anonim ***** válasza:
Kezelésbe kell venni a csiklót is, ha ügyesen van csinálva akkor nincs olyan csaj aki ne menne el.
jan. 20. 03:39
 39/41 anonim ***** válasza:
20%
Azért akarjak megjatszani a nők mert kva ciki hogy 5 percig nyognek, aztán a pali elelvez, nekik meg csak ugy abba kell hagyni a nagy nyögést 😂😂😂
jan. 20. 03:52
 40/41 anonim ***** válasza:
67%
100 éve lehet erre lettek nevelve a nők a társadalom által, de aki manapság megjátsza az orgazmust, az egy idióta.
jan. 20. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!