Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen hogyan történik a szex a valóságban?
Filmben már sokszor láttam (bár tudom, hogy ott csak a látvány a lényeg, nem a hitelesség) és a Wikipédián is olvastam róla, így az általános szerkezeti felépítésével nagyjából tisztában vagyok: csókolózás, simogatás, ölelkezés --> előjáték --> behatolás --> orgazmus --> összebújás.
Viszont megfogalmazódott bennem pár kérdés azzal kapcsolatban, ami számomra nem nyilvánvaló.
Honnan tudja a férfi, hogy mikor szabad megcsókolnia a nőt úgy, hogy az biztosan nem fogja eltolni magától?
Amikor már mindketten meztelenek, mi alapján dől el, hogy az előjáték során milyen sorrendben kényeztetik egymást kézzel vagy szájjal? Amikor pl. a férfi elkezd lefelé haladni egy nőn (nyak, mell, has stb.), az általa előre meghatározott, tudatos folyamat vagy teljesen ösztön által vezérelt? Honnan tudja, hogy a nő éppen mit szeretne? Filmekben ilyenkor sosem beszélnek egymáshoz, mégis úgy tűnik, a pasi pontosan tudja, hol, mi és hogyan esik jól a nőnek. A valóságban ezt ösztönösen érzi ilyenkor az ember vagy esetleg előre megbeszélik, hogy mit csináljanak egymással?
Behatolásnál honnan tudják, hogy éppen milyen pózban, meddig csinálják és hogy mikor váltsanak pózt? Mi van olyankor, ha az egyikük már szeretne váltani, de a másik még nem?
Mi van akkor, ha a férfi már elélvezett, de a nő még nem? Ilyenkor haragudni fog a férfira, amiért kielégítetlen maradt, elvárja, hogy az fejezze be kézzel és/vagy szájjal?
Amikor két ember egymással tölti az éjszakát, azt hogyan kell elképzelni? Mennyi ideig tart a tényleges szex? Gondolom, nem alkonyattól pirkadatig csinálják egyfolytában. Úgy vélem, a menetek között összebújnak, simogatják egymást, beszélgetnek, ugye? A következőnél szokott lenni ismét előjáték vagy egyből a behatolással folytatják? Egy éjszaka alatt összesen hány alkalomra kerül sor általában?
Ha a nő valamiért mégsem élvezi annyira az együttlétet, mint azt előzetesen várta, akkor szól közben, hogy hagyják abba vagy azért "becsületből" végig csinálja és legfeljebb utána zsörtölődve ad hangot a csalódottságának vagy inkább magában tartja? Szex után a felek meg szokták beszélni a légyottot, értékelik egymás teljesítményét, elmondják, hogy mi esett jól és mi nem, adnak egymásnak tanácsokat, javaslatokat a jövőt illetően vagy utána mindketten mennek a maguk útjára és nem hozzák többet szóba a dolgot?
Bocsi, amiért ennyi idétlen kérdést összekapirgáltam egy helyre, nem akartam külön-külön feltenni őket. Remélem, nem szegtem meg ezzel az oldal szabályait.
Köszi előre is a válaszokat!
Ez nem egy megtervezett forgatókönyv ami mindig ugyanúgy történik.
A nő ad arra jelzést hogyha azt akarja hogy megcsókolják.
Az kezd az előjátékkal aki akar, nem megtervezett dolog, kezdhet a nő és a férfi is, ami éppen jó mindkettőnek.
Előre nem lehet tudni hogy mit szeret a másik, viszont visszajelzés alapján igen. Erre van a kommunikáció, hogy elmondják egymásnak mot hogy szeret a másik. A jó szexhez össze kell szokni.
Olyan pózban és addig csinálja az ember amilyenbe mindkét fél akarja. Erre sincs szabály hogy 5 percenként váltson pózt. Ha akarnak egy pózban szexelnek végig vagy egy menet alatt 5 pózban. Ha az egyik váltani akar pózt akkor szól.
Egyértelmű ha a nő nem élvezett el akkor valami módon ki kell elégíteni.
Arra sem lehet válaszolni hogy mennyi ideig tart a szex mert ez is két emberen múlik.
Ha nem élvezem a szexet merz mondjuk fáj nem fogom becsületbol végig csinálni...
Normális párkapcsolatban őszintén beszélnek a szexről.
Tul sok kerdes... :D
Tapasztalataim szerint a jo szexben van kommunikacio. Nem pont aktus kozben, mert az megoli a hangulatot, de elotte - utana szoktam beszelni az elmenyekrol es tapasztalatokrol. A vagyakat is elszoktuk mondani egymasnak es azt is, hogy kinek mi hogyan esne jobban. En mondjuk mar szex elott beszelgettem a lannyal arrol, hogy neki hol vannak az erogen zonai es mi esik jol neki. Ismerkedessel indul a szex egyebkent azt ne hagyd ki.
Az elojatek meg mindig valtozo, ha egymas mellett fekszetek akkor kezdodhet simivel es valthat csokolozasba. Vagy ha epp hazaertek, de mar az uton megkivanjatok egymast (nem kell ahhoz semmi tapi vagy csok, ha rezeg koztetek a levego akkor par apro celzas) akkor altalaban csokkal indul a dolog mar az eloszobaban. Szoval tenyleg helyzete valogatja, hogy mikor hogyan hozod tuzbe a masikat es mi az elojatek menete. Kocsiban mondjuk comb es punci simi, vagy a lany simizheti, markolaszhatja a farkad es aztan kiveheti. Onnan meg mar szopas stb. A lenyeg, hogy ezt erezni fogod.
Pozok. Nezd, van amikor a lany szol, hogy mast akar, de van amikor csak nekem jut eszembe valami es megforditotom a lanyt egy masik pozba. De a gyakori poz valtast nem szeretem, mert ha a lany epp orgazmus kozelbe kerul akkor egy hirtelen poz valtas miatt elfog szallni minden ihlete... :D Ha a lany elelvezett vagy meg nincs a kozeleben akkor mehet a poz valtas, de szerintem amugy se a poz a leglenyegesebb. Par alap pozon kivul a tobbi csak faraszto es nem tudod magad atadni benne az elvezetnek.
Ha a no nem elvezi akkor embere valogatja, de a legtobben csak utana lepnek le. De ez kapcsolat fuggo is, mert ha epp kapcsolatban vagytok akkor vegigcsinalja es utana vagy elmondja min valtoztass, vagy idejon panaszkodni. De sokszor szakitas a rossz szex vege. Egyejszakasban meg nem keres tobbet a lany, ha rossz volt. Menetek kozott igen, osszebujas es beszlgetes szokott lenni. Ejszaka van, hogy azt gondoljatok vege es elmentek aludni, aztan egyikotok se tud pihenni es ujra egymasnak estek :D ilyenkor ujra van elojatek, igen. Ha nem all a farkad nem tudod betenni ;)
Számomra az a fura, hogy helyesírási hibák nélkül, értelmes megfogalmazással íródott a kérdés.
Ám mégis olyan, mintha egy 10 éves tette volna fel, akinek semmi fogalma nincs a szexualitásról.
Beszélgetni kell közben!!!
Ez egy nagyon fontos dolog amit a filmekből kihagynak.
#6 Nekem meg az a furcsa, hogy az emberek nem értik meg, hogy nem egyformák és vannak elvont gondolkodású emberek, akik igen másképpen gondolkodnak és tekintenek a világra és emiatt másképpen élik meg a dolgokat vagy nem tudják mások hogy csinálják a dolgokat. Az meg a másik minek válaszolsz egy olyan kérdésre, amire nem adsz választ, csak a kérdezőbe kötsz bele.
Kérdező ez jön ösztönösen, ha meg nem akkor a másik fél ott van akivel megtudod beszélni. Igaz én se tudom ezt gyakorlatban, hogy lenne, mert csak prostival voltam ott pedig ő irányított és mondta mit hogy csináljak. Szóval függ a lány mennyire rámenős, irányítós, domináns fajta.
#6: Mert valószínűleg egy intelligens, figyelmes és szabálykövető(!) - de nem hogy szűz, hanem még talán nem is csókolózott - 16-20 éves srác írta ki, akinek közelít az első alkalom, és nagyon rendben akarja tudni/tenni a dolgot.
Kérdező:
"Mennyi ideig tart a tényleges szex?" A frikciós (azaz behatolásos - jellemzően hüvelyi) szakasz ideális hossza a nők között végzett felmérések (pl. [link] szerint tizenegypár perc. Ezzel szemben a 18-30 éves férfiak ejakuláció-visszatartásának mediánja 6,5 perc. [link]
Tehát, jól teszed, ha:
1. Figyelsz a partnerre. Ez minden bizonnyal menni fog, ha ennyire tudatosan járod körül a témát, mint ez a kérdés.
2. Ne görcsölj a témán! Ez nehezen fog menni, már csak a kérdéseidből is ítélve. Próbálj meg ellazulni! Az részben önbizalmat sugároz, azt meg szeretik a nők.
3. Az állóképességet javítani mindig érdemes (az azért nem jellemző, hogy a csaj már 5-10 perce elélvezett, de a pasi még mindig nem tud). Ha elmúltál 18 vegyél ilyent ( [link] ehhez van mozgásérzékelő és DVD is, amivel sokkal valószerűbb az élmény) vagy más művaginát és gyakorolj azzal. Egyrészt élvezetes, másrészt hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!