Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképp nem lehetsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképp nem lehetsz biztos benne, hogy a nőnek jó a szex?

Figyelt kérdés

Az egyetlen amit tehetsz hogy elhiszed hogy igazat mond, és nem színlel?

Külső jele nem nagyon van, ugye a csikló megtelik vérrel, de ez sokaknál nem látható, meg nem is nagyon jó ha mindig direkt tapogatod hogy kemény e az ajkai alatt.

A hangot megjátssza, a mozgást is, ha nem is nedves lehet sikositózni előre.

Igazából nem tudom miből bizonyosodhatnék meg róla hogy a partneremnek jó a szex.

Persze lehet mondani, hogy csak a gyerekes nők csinálják. De ennek oka ugye az, hogy nők erre lettek nevelve a társadalom által, sokan úgy vannak vele hogy nem is tudják, hogy nekik is lehet jó, másokat a rossz tapasztalat vezet arra hogy hazudjanak.

Szóval nem ilyen egyszerű ez, hogy ne gyerekes nőt válasz, és meg van oldva!

#jel #Jó a szex #A nőnek jó a szex #Megbizonyosodni
jan. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
Egy biztos dolog azért van ha mindent kizárunk...ha újra meg újra akar veled szexelni. Azért az egyértelmű ha más nem is. Ha mondjuk lenne egy alkalmid és újra akar veled talizni azért csak jó voltál neki :)
jan. 19. 12:48
 2/41 A kérdező kommentje:
1. Hát alkalmiban igen, de én pont attól félek, hogy a nők képesek a kapcsolat vágya miatt beáldozni a szexet is.
jan. 19. 12:51
 3/41 Hans Pötterman ***** válasza:
36%
Azért lehet azt tudni, mindent nem lehet megjatszani, legalábbis én átlátok azon .
jan. 19. 12:58
 4/41 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, te szerintem még nem láttál kielégült nőt!
jan. 19. 13:18
 5/41 anonim ***** válasza:
59%

Ha hüvelyi orgazmusa van az egyértelmű.

Ha nem akkor azért a testéből, légzéséből(vagy annak hiányából :-) ) Mozgásából lehet következtetni.

És ha ez nem győzött meg akkor ahogy előbb írták, akar-e veled újra együtt lenni!?

Persze ha idős pénzes pasi vagy és a tizen-huszon éves csajszi a partner akkor ezek a jelek felejtősek! :-)

jan. 19. 13:29
 6/41 anonim ***** válasza:
23%

4/4

Miért gondolod ezt?

Én voltam már sok nővel.

Volt aki olyan hangos volt hogy az ablakokat be kellett csukjan de olyan is aki tök csendben élvezett el.

Nyilván volt hangja de nem sok.

Inkább azon vettem észre hogy erősen marja a hátamat és a fenekemet.

jan. 19. 13:30
 7/41 anonim ***** válasza:
43%
Egyik pasi se vette észre, mikor megjátszottam az orgazmust, el voltak szállva maguktól, hogy milyen jók, csak úgy mondom.
jan. 19. 13:39
 8/41 A kérdező kommentje:
7. Nahát ez az!
jan. 19. 13:39
 9/41 anonim ***** válasza:
17%
#7 Te egy hős vagy!!!
jan. 19. 13:40
 10/41 anonim ***** válasza:
69%

5ös, a hüvelyi orgazmus nem azt jelenti, hogy ott érezhető, hanem hogy azt ingerelve élvez el. Az izmok mindig ugyanúgy összehúzódnak a hüvelyben is.

N

jan. 19. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!