Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképp nem lehetsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképp nem lehetsz biztos benne, hogy a nőnek jó a szex?

Figyelt kérdés

Az egyetlen amit tehetsz hogy elhiszed hogy igazat mond, és nem színlel?

Külső jele nem nagyon van, ugye a csikló megtelik vérrel, de ez sokaknál nem látható, meg nem is nagyon jó ha mindig direkt tapogatod hogy kemény e az ajkai alatt.

A hangot megjátssza, a mozgást is, ha nem is nedves lehet sikositózni előre.

Igazából nem tudom miből bizonyosodhatnék meg róla hogy a partneremnek jó a szex.

Persze lehet mondani, hogy csak a gyerekes nők csinálják. De ennek oka ugye az, hogy nők erre lettek nevelve a társadalom által, sokan úgy vannak vele hogy nem is tudják, hogy nekik is lehet jó, másokat a rossz tapasztalat vezet arra hogy hazudjanak.

Szóval nem ilyen egyszerű ez, hogy ne gyerekes nőt válasz, és meg van oldva!

#jel #Jó a szex #A nőnek jó a szex #Megbizonyosodni
jan. 19. 12:42
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

20. Ahogy már írtam, a hüvely egy akarattal irányítható izom.

Van ez a hüvelytorna is, ami pont arról szól hogy a nő edzi ezt az izmot. A remegést most megjátszottam magamnak.

Egyéb?

jan. 19. 18:03
 22/41 anonim ***** válasza:
17%

17 dehogy vannak ti kis naivak 😂

Bármikor meg lehet játszani

jan. 19. 18:05
 23/41 anonim ***** válasza:
78%
20-aa vagyok. Akkor van egy dolog még amit nem lehet semmivel sem pótólni. Az aktus közben legalábbis. Olyan nedves leszel, hogy miden olyan lesz. Folyik mint az állat. Ezt nem lehet megjátszani.
jan. 19. 18:08
 24/41 A kérdező kommentje:
23 síkosító?
jan. 19. 18:18
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
A nedvességet cáfolom. Az egy reflex, nekem akkor is megindul bizonyos stimulálásra, ha nem is élvezem. Meglepően sokszor mondja a párom, hogy most látja, hogy nagyon élvezem, mert nagyon nedves lettem, közben meg pont nem 😅 amikor meg tényleg élvezem, egyáltalán nem tűnök olyan soknak.
jan. 19. 18:49
 26/41 anonim ***** válasza:
60%
Amikor elélvezel akkor lesz igazán nedves minden. Csajok! Nem éltetk még át ilyet? Hogy? 🫢
jan. 19. 18:51
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Nőként írom, de még egyszer és utoljára: ezt nem lehet megjátszani. Az intimtornával sem lehet azt az intenzív, természetes rángást és remegést elérni.

Valamint az aléltság,ami ilyenkor kiül az ember arcára, szintén nemutánozható. E mellett képzeld, állítólag az énszemeim még fenn is akadnak.

Ha tényleg, komolyan ennyi pancser faszi van, aki még azt sem tudja, milyen egy igazi női orgazmus, nem is csodálom, hogy át lehet őket verni. Aki még életében nem okozott valódi örömöt egy nőnek, ne is várja, hogy megtudja milyen az orgazmusuk.

jan. 19. 18:59
 28/41 A kérdező kommentje:
27. "Aki még életében nem okozott valódi örömöt egy nőnek, ne is várja, hogy megtudja milyen az orgazmusuk." De ezt most úgy mondod, mintha nem is akarnék örömet okozni! Szerinted ha nem akarnék, akkor érdekelne hogy mik a biztos jelei hogy sikerült?
jan. 19. 19:03
 29/41 anonim ***** válasza:
49%
Ember, neves, remegős, levegőtnkapkodó, a szíve annyira dobog, hogy érzed, izzad, a szavak elfogynak, beduzzad a sunája a sok vértől, annyi nedve lesz mintha bepisilt volna ... le lett eddig is írva
jan. 19. 19:10
 30/41 anonim ***** válasza:
Nedve..javitásként
jan. 19. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!