Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp nem lehetsz biztos benne, hogy a nőnek jó a szex?
Az egyetlen amit tehetsz hogy elhiszed hogy igazat mond, és nem színlel?
Külső jele nem nagyon van, ugye a csikló megtelik vérrel, de ez sokaknál nem látható, meg nem is nagyon jó ha mindig direkt tapogatod hogy kemény e az ajkai alatt.
A hangot megjátssza, a mozgást is, ha nem is nedves lehet sikositózni előre.
Igazából nem tudom miből bizonyosodhatnék meg róla hogy a partneremnek jó a szex.
Persze lehet mondani, hogy csak a gyerekes nők csinálják. De ennek oka ugye az, hogy nők erre lettek nevelve a társadalom által, sokan úgy vannak vele hogy nem is tudják, hogy nekik is lehet jó, másokat a rossz tapasztalat vezet arra hogy hazudjanak.
Szóval nem ilyen egyszerű ez, hogy ne gyerekes nőt válasz, és meg van oldva!
20. Ahogy már írtam, a hüvely egy akarattal irányítható izom.
Van ez a hüvelytorna is, ami pont arról szól hogy a nő edzi ezt az izmot. A remegést most megjátszottam magamnak.
Egyéb?
17 dehogy vannak ti kis naivak 😂
Bármikor meg lehet játszani
Jézusom! Nőként írom, de még egyszer és utoljára: ezt nem lehet megjátszani. Az intimtornával sem lehet azt az intenzív, természetes rángást és remegést elérni.
Valamint az aléltság,ami ilyenkor kiül az ember arcára, szintén nemutánozható. E mellett képzeld, állítólag az énszemeim még fenn is akadnak.
Ha tényleg, komolyan ennyi pancser faszi van, aki még azt sem tudja, milyen egy igazi női orgazmus, nem is csodálom, hogy át lehet őket verni. Aki még életében nem okozott valódi örömöt egy nőnek, ne is várja, hogy megtudja milyen az orgazmusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!