Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandolás/wellness közben láttál-e másokat "huncutkodni"? Vagy te csináltad-e?
Láttál-e medencében, esetleg parton hogy valakik épp próbálnak nem feltűnést keltve örömöt szerezni a párjuknak? Vagy öltözőfülkéből esetleg hallatszott ki valami?
Inkább megbotránkoztató volt, vagy inkább arra gondoltál bárcsak te is ezt csinálnád a pároddal?
Vagy ha nem csak láttál ilyet, hanem veled történt bármi ilyesmi strandon, medencében itt-ott, azt is elmesélheted :)
Többször volt ilyen es velem is, az egyik talan legemlekezetesebb mikor balatonon voltam, ültem egy padon a part közelebe es annyit lattam hogy ket 15 ev körüli kamasz, egy lany meg egy fiu bementek a parti öltözöbe atöltözni, de aztan mivel a labuk is latszott feltünt hogy tul sokaig allnak egymassal szemben, aztan elöször a lanynak csuszott le a bugyija majd a srac nadragja is es vagy 10 percet huncutkodhattak igy egymassal szemben, közben a lany meg is fordult.
Vegig neztem es arra gondoltam milyen jo dolguk van.😄
A szüleiket nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!