Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Strandolás/wellness közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandolás/wellness közben láttál-e másokat "huncutkodni"? Vagy te csináltad-e?

Figyelt kérdés

Láttál-e medencében, esetleg parton hogy valakik épp próbálnak nem feltűnést keltve örömöt szerezni a párjuknak? Vagy öltözőfülkéből esetleg hallatszott ki valami?

Inkább megbotránkoztató volt, vagy inkább arra gondoltál bárcsak te is ezt csinálnád a pároddal?

Vagy ha nem csak láttál ilyet, hanem veled történt bármi ilyesmi strandon, medencében itt-ott, azt is elmesélheted :)

2024. jan. 18. 08:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Balatonban csináltuk, Sárváron őltözőfülkében is.
2024. jan. 18. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
strandon csináltuk már. nem kérek privátot. 40F
2024. jan. 18. 08:52
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Mi is strandon csináltuk. N
2024. jan. 18. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Medencében én is csináltam.L
2024. jan. 18. 09:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Nálam 1 volt amit láttam meg 1 kis semmiség ami velünk történt.

- Amit láttam az wellnessben volt, még rajtunk kívül csak pár ember volt a medencében. Ilyen semmilyen formájú medence volt, több kiszögelléssel, ezekben voltak buzgárok. Ezek viszonylag takarásban voltak, majdhogynem csak az emberek feje látszott ki, hogy melyik szabad, melyik foglalt.

Na egyik ilyenben volt bent korunkbeli pár ölelkezve beszélgetve, majd már csak nézték egymást, aztán a csaj behunyt szemmel fura arcokat vágva, a srác hátát karmolászva élvezte a helyzetet...ahol valószínűleg a srác ujjazását élvezte :)

Ami velem történt az szimplán csak annyi volt, hogy szintén ilyen buzgárban mondtam viccesen a páromnak, hogy jojóznak a golyóim :) amire ő válaszul elkezdte markolászni meg húzogatni a farkam. De nem akartam hogy valakivel szembe ússzon a "végtermék", ezért le kellett állítanom :)

Aztán hazamenetel előtt az öltöző fülkében befejeztük :)

2024. jan. 18. 09:12
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Èn le sem írni, mert kivàgnànak innen.
2024. jan. 18. 09:27
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
3as nem gondolnám hogy ugyan ott mert akkor ismerjük egymást 🤣🤣🤣🤣
2024. jan. 18. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Látványosan smároló, egymást nyaló-faló párocskák majdnem mindenhol vannak. Sajnos nem szoktak a többiekkel foglalkozni, pláne mikor gyerekek is vannak a közelükben.

Felnőttbarát hotelben is voltunk már többször, de a wellnessben ott sem történik semmi komoly, csak a szobában.

2024. jan. 18. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Tóparton sokszor csináltuk.

Volt, hogy kukkoltak is minket.

Akkor még nem voltak okostelefonok szerencsére...

Ma már nem lehet nyugodtan b@szni sem egy jót a természet lágy ölén.

2024. jan. 18. 10:00
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
7es nem hinném 🤣
2024. jan. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!