Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok baráti társaságban?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok baráti társaságban? Mennyire gáz ha barátnőm párját?

Figyelt kérdés

Barátnőmnél való kávézások során figyelmes lettem valamire. Párja egy elég jóképű, magas férfi bár abszolút nem az esetem. Viszont észre vettem hogy bármilyen nadrág van rajta elég nagy ott a “dudor”.

Ezért szerveztem egy wellness hétvégét közösen szauna világgal együtt kíváncsiságból illetően. Ez mennyire gáz? L

2023. ápr. 2. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
mi van ma, dudornap?? Ez a nem tudom hanyadik válaszban is ott van ma
2023. ápr. 2. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem az jó szórakozást hozzá 👍
2023. ápr. 2. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelműen csak kitaláció.
2023. ápr. 2. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Egészséges kíváncsiság. Nem vagy gyenge játékos :-)
2023. ápr. 2. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
A pasi mar reg levert, hogy nezed a csomagjat. Velem hasonlo esett meg. En is nezegettem egy pasit. Azt hittem nem vette eszre. Majd 1x osszemelegedtunk. Mondta, azert mert kezdemenyezni, mert lattam csekkolod az agyekom…
2023. ápr. 2. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
ágyékom😂😂😂😂
2023. ápr. 2. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Aztán majd, ha feláll akkor lessz a nagy csalódás, hogy a hús pélo lankadva is meg állva is kb ugyan akkora.
2023. ápr. 2. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nqgyok a golyoi akkor meg plane 🙂
2023. ápr. 2. 18:32
 9/9 Suetonius ***** válasza:
Melyik wellness? Csak mert ha a szauna nem textilmentes, akkir nem leszel beljebb :P :D
2023. jún. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!