Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kimondott nagyon csúnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondott nagyon csúnya férfiak akik sikertelenek a nőknél volt már olyan hogy egy szórakozóhelyen vagy egy társaságban jól elbeszélgettetek egy nagyon vonzó nagyon csinos nővel és az éjszaka az ágyban kötöttetek ki?

Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Szórakozóhely az olyan mint Tinder, csak a legjobbaknak van esélye. Házibulin ismerősömmel vagy barátok ismerősével már volt persze sokszor, hogy dumálgattam. Érdeklődést egyik lány se mutatott, az viszont megesett 1-2-szer, hogy aznap valamelyik jóképű haverom hazavitte megdugni ezeket a lányokat.

Udvarolni direktben szép lányoknak nem nagyon szoktam. Volt 1-2 alkalom házibuliban, de egyiknél látszódott, hogy nem vevő rá (semmi gond), másik meg 15 másodperc után odafordult a barátnőjéhez és szó szerint nevetve azt mondta "nem igaz ez itt udvarol nekem". Utána jóképű haverom meg elkezdett smárolni vele... Nem tudom, hogy végül megdugta-e, mert aznap este picit haverom bepiált és még 2-3 másik csajjal is smárolt szórakozóhelyen, ahova mentünk.

2022. jún. 7. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
1-es vagyok, bocs, rövid válasz, megesett házibuliban sokszor, hogy jól elbeszélgettem szép lányokkal. Egyébként szoktak lányok kedvelni barátilag, van köztük szép is (jóképű barátaim miatt sok szép lány ismerősöm van), nem eggyel jártam rendszeresen moziba, színházba, volt hogy áthívott magához forraltborozni, horrort nézni vagy épp gyerját gyújtogatott aztán teáztunk nála..., de ágyban soha nem kötöttem ki egyikkel se.
2022. jún. 7. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Vonzó nő vagyok. Bocs, hogy a kérdés “másik végéről” osztom az észt.

Életemben kettő olyan sráccal találkoztam, akik nagyon előnytelen külsővel rendelkeztek. Az egyik alacsony volt, pocakos, kancsal, de olyan lehengerlő stílusa, humora, beszélőkéje volt, hogy nem tudtam neki ellenállni. A másikuk pedig vézna volt, csúnyácska arcú, kopaszodó, kicsit púpos, de elképesztően jól táncolt, és azt mondhatom rá, hogy igazi úriember. Vele kicsit hosszabb ideig szexpartnerek voltunk.

Hogyha az ember nem fojtja bele saját magát az önsajnálatba, nem okolja a világot azért, mert nem Adonisz külsővel született, hanem megpróbál valamiféle plusz tudást magára szedni, ugyanolyan jó esélyekkel indul, mint egy kigyúrt Ken baba.

2022. jún. 7. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Még álmaimban sem fordult elő.

Már azt is nehéz elképzelnem, hogy egy idegen nővel csak úgy beszédbe elegyednék, nem hogy még a hálómba is velem tartana.

Az egyedüli idegen nők akihez hozzászólok az a csapos és tőle sem a telefonszámot kérem.

33F

2022. jún. 7. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Ha valóban jó csaj vagy,lehetetlen hogy egy púpos,kopaszodó,csúnyácska figurával szexeltél😂 Nem vagy az..csak annak hiszed magad.
2022. jún. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!