Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 év felett nem keresnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett nem keresnek maguknak az emberek szexpartnert?

Figyelt kérdés
30 éves korom óta, nem volt 1 éjszakás kalandom, sem komolyabb kapcsolatom. Most 34 vagyok, és már nagyon szeretném megtudni, miért nem, illetve hogyan kell szexpartnert, jobbféle párkapcsolatot, szeuálisos partnert (lányt) találni?!

2022. máj. 7. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy 34 évesen te lányt keresel. Ez mindent elárul rólad.
2022. máj. 7. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Első milyen okos már. Egy szóból komplett pszichoanalízist készít. És.még el is hiszi magáról, hogy szuperokos.

És ezt nem értik a feministák, hogy amit csinálnak, ahhoz képest a két világháború nem rombolás, hanem építés volt.

Kitartást, haver.

F, 44

2022. máj. 7. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem a koron múlik, kapásból három harmincas pasi jut eszembe, akivel volt lazább kapcsolatom az elmúlt 5 évben. Én most vagyok 25, szóval nem hiszem, hogy ha egyébként minden más “okés” veled, akkor a korod lenne a gond.
2022. máj. 7. 08:57
 4/11 xKakashix ***** válasza:
100%
huszonévesek között biztos találsz kalandra valakit, aztán ott vannak még a szingli anyukák, ők is elég kapósak ilyenre.. társkereső oldalt megpróbálnám a helyedben, ha eddig nem sikerült élőben összehozni
2022. máj. 7. 09:05
 5/11 Dzsoki ***** válasza:
Bizony,hogy keresünk. Legegyszerűbben, fizetőshöz kell menni!
2022. máj. 8. 01:23
 6/11 A kérdező kommentje:

De a fizetős, pont hogy nem az egyszerűbb megoldás... Jó, tény hogy olyanokat is írnak, amire pont vár a férfi ember, ami pont kedvérevaló, s nem egy átlagos lánnyal való szenvedés, hogy akar-e, vagy sem..?! Stb.. Még a jobbféle pasiknak sem jönnek össze mindig a dolgok, s álltalában kimennek a jóbarátok külföldre...

A lányok pedig összefüggnek a barátságokkal is, és valóban, ha van az embernek mindig sok/több pénze, még jó hogy a tetszetősnek tűnő Rosszlányt válassza, nem pedig a kétségesebb dolgokat, ismerkedéseket... jöjjön csak a lényeg:)

De persze leszólítani egy szimpi lányt, az meg olcsóbban is megoldható, és még hosszabb távú befektetésnek is tűnik..:)

2022. máj. 8. 03:05
 7/11 Dzsoki ***** válasza:
100%
Bizony,a fizetős az egyszerűbb megoldás! Nem kell ismerkedni,vacsorázni vinni,mégis,biztosan lesz szex. Egy normál lánynál is előfordulhat,hogy nem lesz jó hosszabb távon szexileg. Egy prostinál,erre kisebb az esély,de lehet. Mármint,hogy egy hüvelyben végzett önkielégítést kap a férfiember. Mélyebb kapcsolathoz,valóban valamilyen társkereső oldalon kell keresgélni! Vagyis,az eredeti kérdésre válaszolva,azonnalra prosti,hosszabb távra,ismerkedős oldal.
2022. máj. 8. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem volt egyéjszakás kalandok csak hosszú távú kapcsolatom, de már nem keresek semmilyen celra kapcsolatot egy ideje. 30/F
2022. máj. 8. 11:48
 9/11 A kérdező kommentje:
8# Akkor neked vagy nagyom jól mennek a dolgaid, s már mindenkit megtaláltál akit csak kerestél/keresel, vagy éppen hogy nem jól alakulnak a dolgok, s már letettél 30 évesen mijdent az asztalra, amit valaha is szerettél volna... na melyik? (Ha jól hallom ki a szavaidból, akkor az utóbbi)
2022. máj. 8. 12:51
 10/11 A kérdező kommentje:

8# amúgy van hogy egyszer kerestél valakit/valamit, és évekkel később beköszönt, hogy helló szia megjöttem, a kívánságod mostanra vált valóra:)

Ilyen tényleg van...

Reméljük tényleg lesz is neked is, meg nekem is.

Hiszem, hogy (szinte) mindenkinek megvan a maga társasága, a maga baráti köre, a barátnője, a felesége, leendő gyermekei édesanja...😀

2022. máj. 8. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!