Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha társaságban néztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha társaságban néztek olyan filmet amiben hosszabb szexjelenet vagy meztelen pasik vannak, akkor előfordul, hogy zavarban vagytok?

Figyelt kérdés
Esetleg van hogy felizgultok, de rejtegetni kell?
2023. márc. 15. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max felizgulok, de ez teljesen termeszetes
2023. márc. 15. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Én pasi vagyok, ha a szüleimmel néztünk ilyen filmet eléggé zavarban voltam. Szerintem ez apámról ragadt rám, aki nagyon prűd volt.
2023. márc. 15. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Tipikus vadászkérdés.
2023. márc. 15. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem jövök zavarba,láttam már olyat meg csináltam is.Amikor még szűz voltam lehet,hogy elpirultam.
2023. márc. 15. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A jelenettől függ; valamikor felizgulok tőle (ilyenkor kicsit sejtetően a barátomhoz bújok), valamikor csak forgatom a szememet, hogy milyen hülyeség. Nem szoktam zavarba jönni, mert igazából nincs rá okom, mert ezek csak filmek.
2023. márc. 15. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem nézem inkább.
2023. márc. 15. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Max. picit zavarba jövök, de azért ugrok ki a bőrömből. Fel nem izgulok.
2023. márc. 15. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha a társaság F tagjai idiota megjegyzésekkel kisérik. (Mindenki nézze magának:-)
2023. márc. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!