Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyire elvárt az orális szex ?

Figyelt kérdés
Ez az első komoly kapcsolatom és a párom párszor próbáltam orálisan kényeztetni, de nekem nagyon kellemetlen a dolog ,nem élvezem...valahogy lehet ezen segíteni? Tudom, hogy ő szeretné ha csinálnám, de nehezen veszem rá magam sajnos..

2024. jan. 16. 22:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#17-es válaszoló

Nem értem miért kell ilyen eszméletlenül bunkón felkérdezni.. Egyébként nyilván mindent szeretek vele és nem undorodom tőle, ez a 2 dolog azért nem ugyan az! Ebben a dologban kezdő vagyok és talán az utolsó válaszoló volt a legreálisabb , valahogy így gondoltam én is és lehet csak hozzá kell szoknom , úgyhogy akik normálisan tudtak ehhez a témához szólni azoknak köszönöm, egy két ember meg néha inkább megtarthatná magának a gondolatait ha nem tud normális lenni...

2024. jan. 17. 14:38
 22/27 anonim ***** válasza:

De nehéz úgy véleményt ìrni, hogy mindenkinek betűről, betűre megfeleljen.

Na mindegy belekezdek.

Mi van velünk emberekkel?

Kell az ellenkező nem, mert társas lények vagyunk és nem akarunk egyedül megrohadni ezen a földön.

Kell az ellenkező nem, de nem akarod kinyalni, nem akarod leszopni,ubdorodsz a spermàjàtòl, undorodsz a punci nedvètől, punci szagàtòl.

Pár év elteltével már nem akarsz vele lefeküdni (férfire, nőre igaz)

Ahogy megszületettek a gyerekek, onnantól kezdve már soha nem lesz szex. (Ez általában a nőkre jellemzőbb.

Az évek folyamán feljön pàr kg valamelyik félre és már nem is kívánod, mert nem sportos, nőies a testalkata.

Emberek, hát tényleg mi van veletek?

Mi lesz ha együtt öregedtek meg?

Meg fogjátok egymást gyűlölni, mert már nem szép és feszes a

bőrötök?

Undorodni fogtok egymàstòl és külön szobába fogtok aludni, mert már nem tudtok ember ként tekinteni a pàrotokra, csupán azért, mert megöregedett és már nem olyan karcsù, nem olyan sportos a teste és nem feszes a bőre?

Mit vàrtatok el a màsiktòl amikor 5-10-20-30 éve összekötöttètek az èleteteket?

Azt,hogy nem fog felszedni egy dk sùlyfelesleget sem?

Azt, hogy ugyanolyan feszes marad a bőre, mint amikor megismerted?

Azt, hogy eltűri szépen csendben, hogy már nem kell testikeg, mert nem kívánod őt?

Azt, hogy semmiképpen nem vagy hajlandò orálisan kényeztetni őt?

Kell az ellenkező nem, de csak egy ideig ugye?

Addig, amíg csak neked van rá szükséged, utána már nem kell a teste!

Inkább akkor engedd el és ne kìnozd tovább a párod a saját önzősègeddel, ami arról szòl, hogy nem akarsz tőle szexet, mert elhìzott, nem akarod orálisan kielégìteni, mert undorodsz mèg a gondolatától is.

2024. jan. 17. 14:51
 23/27 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem erről van szó, nem undorodom tőle, én szeretem őt és ugyan úgy teszünk mindketten azért, hogy minden jó legyen. Viszont a kérdés lényegét nem értetted, segítséget szerettem volna kérni, hogy hogyan tudnék változtatni ezen az egy dolgon... Az előbbi válaszomban szerettem volna ezt lezárni, mert néhányan tényleg próbáltak segíteni.

Nem szenved emiatt ,beszéltünk már róla és nem is fogom ott hagyni ahogy ő sem engem.

Nem kell egyből ítélkezni felettem , sajnálom ha nem tetszik, akkor menj tovább és inkább ne kommentáld!

2024. jan. 17. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, te nagyon primitív vagy!.
2024. jan. 17. 18:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Én globálisan undorodom a nyáltól. Még csók sincs. Viszont minden mást teljes szenvedéllyel és odaadással megteszek neki, ahogy ő is nekem.
2024. jan. 17. 21:05
 26/27 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már abba , nem értem miért kell bántani bárkit egy ilyen kérdés miatt!! Gondolhatod, hogy primitív vagyok ,de egyáltalán nem ismersz!
2024. jan. 18. 05:02
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne izgulj én ugyanabba a helyzetbe vagyok mint te. Mindig bántják azt aki a nagytömegtől kicsit különbözik. Ne törődj az ilyen unintelligens emberekkel. Én sem szeretem az orált nekem a előző 2 barátom elfogadta, a mostani meg nem. Állandóan ezzel nyaggat, próbálom megszeretni de nekem sem megy. Mi lenne ha szüneteltetnétek kicsit az orális szexet, aztán hátha megjön a kedved magattól?

L

2024. jan. 18. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!