Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak mennyire zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak mennyire zavar titeket orális szexnél, ha a párotok szőrös intim területen?

Figyelt kérdés
Valahogy feszengek, ha a barátommal orálra kerül a sor, mikor épp szőrösebb vagyok. Gyantával szőrtelenítek, de ugye annál várni kell míg visszanő, mielőtt le lehet szedni megint. Friss kapcsolat és fiatalok is vagyunk, szóval lehet ezért stresszelek tőle, de félek hogy undorodni fog, vagy ilyesmi.

2023. dec. 30. 14:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még szexi is, ha normálisan tisztálkodik és nem hanyagolja el.
2023. dec. 30. 14:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd megszokja, ha meg szeret, nem undorodik..
2023. dec. 30. 14:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem ha ilyen "meglepetés" érne még örülnék is neki. Nem mondom, hogy kitétel és csak úgy lenne jó, de egy szőrös punci is lehet izgató és mivel nem megszokott így a meglepetés izgalma pozitív lenne.
2023. dec. 30. 14:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit szőrős az még nem zavar. A lényeg, hogy ápolt és tiszta legyen és ne legyen 0,5-1cm-nél hosszabb a szőr.
2023. dec. 30. 14:17
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire, izgat.
2023. dec. 30. 14:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.

De hogy milyen sokszor volt velem olyan, hogy alakul a dolog, nyulnék be a bugyiba... És nem engedi.

Eleinte azt hittem velem van a baj, én rontottam el vmit.

Utólag derülült ki mindig, hogy a csajnak volt kopasz puni parája megfelelési kényszere és szégyellte, hogy ott és akkor pont nem full kopasz....

Hát eszem megáll.

2023. dec. 30. 14:58
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem zavar
2023. dec. 30. 16:36
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Engem sem zavar, volt már nagyon szőrös bnőm is.

De a legrosszabb a szúrós borostás.

2023. dec. 30. 23:34
 9/19 gabor49 ***** válasza:
86%
még jobb is ha szőrös a punci
2023. dec. 31. 06:08
 10/19 anonim ***** válasza:
43%

Engem zavar. Ha vissza van neki nyírva, tehát trimmelve van, vagy csak egy csíkot hagy, esetleg fazonra vágja, az nem zavar.

De ha természetesen hagyja, és már hosszabb is neki, akkor zavar, és ezt meg is mondom neki, hogy addig nem nyalom ki, amíg nem kezd vele valamit.

Azért nem vagyok egy igénytelen pali.

2023. dec. 31. 08:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!