Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak mennyire zavar titeket orális szexnél, ha a párotok szőrös intim területen?
Figyelt kérdés
Valahogy feszengek, ha a barátommal orálra kerül a sor, mikor épp szőrösebb vagyok. Gyantával szőrtelenítek, de ugye annál várni kell míg visszanő, mielőtt le lehet szedni megint. Friss kapcsolat és fiatalok is vagyunk, szóval lehet ezért stresszelek tőle, de félek hogy undorodni fog, vagy ilyesmi.2023. dec. 30. 14:13
11/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha szőrösen csinálja. Így is, úgy is elmegyek. 8)
12/19 anonim válasza:
Én szeretem, ha az ápolt nunihoz tartozó vénuszdombot hatalmas, dús, sűrű szőrzet fedi. Szívesen fúrom ilyenbe az arcomat, orromat. De még mielőtt elkezdene bárki is privátozni: van feleségem, akit megtisztelek azzal, hogy tevőlegesen nem kalandozom!
13/19 anonim válasza:
12
Te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy majd pont neked fognak írni privátot. Azt a kanos és szűz férfiak szoktak írni a nőknek. :'D
16/19 anonim válasza:
Tiszta és ápolt legyen . Nem zavar . Söt 69 még izgatóbb is . Te hány éves vagy ? 42/f
17/19 anonim válasza:
Könyörögni kellet a volt bnomnek hogy legalabb egy csíkot hadjon meg
18/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, én szeretem a szőrös puncit.
19/19 anonim válasza:
Ha csajjal vagyok akkor egyàtalàn nem zavar, hogy szőrös.
Ha fiút szopatok vagy dugok, azt szeretem ha csupasz borotvàlt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!