Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban mennyire elvárt az orális szex ?

Nem elvárás, de nagyon jó dolog ásni és kapni.
A szexben vêkenènyem szerint alapnak kell lennie a kölcsönös orális kielègìtèsek, kényeztetésnek.

Vannak akik nem igénylik, nyilván az a szerencsés, ha e téren a két fél egyformán van bekötve.
Én megőrülnék orál nélkül, mármint, mindkettőt imádom, azt is ha a szeretőm nyelve matat rajtam, de talán sz@pni még jobban is szeretek, mint amikor nekem okoz örömöt.
Meg tudod magadnak fogalmazni, mi az ami miatt viszolyogsz tőle? Az a legfontosabb.
Az első kapcsolatomban vagy egy fél év eltelt mire rászántam magam, mert féltem hogy béna leszek, de a barátom tök jól irányított, tanított.
Aztán kifejezetten megszerettem, a számmal sokkal jobban érzékelem a farkának változásait, mint amikor punciban van. És a szánkat, nyelvünket sokkal változatosabban tudjuk mozgatni is, szerintem gyakorlatilag kimeríthetetlen a lehetőségek és variációk tárháza, amit művelni lehet egy farokkal a szánk használatával.
ha gondolod, írj privátban, szívesen beszélgetek róla ha itt nyilvánosan nem szeretnél.

Beszéld meg vele, miért nem jó neked stb. A kommunikáció az alapja az egész kapcsolatnak. Majd találtok rá megoldást.
Egyébként kb alap, előjáték része.

Szopni muszáj. (És nem csak az előjátékban.) Ez van. Kommunikáció, mindig ez van, alap sablonválasz.
- Utálok szopni.
- Imádom ha szopnak.
- Viszlát.
- Viszlát.
Őszinte kommunikáció.

Egy barátnőmet elvettèk, úgy hogy nem szopik.
Néha még röhögünk ezen, hogy nincs még egy ilyen nő, mint ő.
😁 Mást ismerünk, aki nem szopik.
De úgy látszik, hogy létezik.
Ha neked nem jó, ne csináld. Majd lesz olyan férfi , aki nem igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!