Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb pénisszel lehet úgy szexelni hogy ne csak nekem legyen jó? Semmin kívül valami jó praktikák amik tudnák pótolni a hátrányomat meg a hiányosságaim? :D
Annak tudatában írtam ki ezt hogy tudom hogy sokkal jobb egy nagy mérettel.
Felállt állapotban teljesen változó, 13-15cm között van átlagos vastagsággal.
#4!
Ezt írod:
"Van olyan nő, igazából elég sok, akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra."
-Most kell megjegyezni, hogy azért mert valakinek nem szokott lenni (akár 30 év rendszeres szex ellenére sem), az nem azt jelenti, hogy nem képes rá. Többségüknél a pasijuk nem képes rá. Hidd el, ez tapasztalat
"veszi a fáradságot, hogy a lehető legjobb, legélvezesebb legyen a párjának is a szex"
-Ha ez így lenne, akkor az előjátékra figyelne inkább. Szóval kinyalná, de r
...kinyalná, de rendesen. Orgazmusig! Esetleg rakna fel egy strapont is, ha már olyan nővel van akivel nem illenek össze méretileg
3-as voltam, a kis Casanova
Aha 3-as. Persze, te gondolom bármelyik nőnél képes vagy hüvelyi orgazmust előidézni 😄
Ennyire szánalmas próbálkozást privátra még életemben nem láttam 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!