Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisebb pénisszel lehet úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb pénisszel lehet úgy szexelni hogy ne csak nekem legyen jó? Semmin kívül valami jó praktikák amik tudnák pótolni a hátrányomat meg a hiányosságaim? :D

Figyelt kérdés

Annak tudatában írtam ki ezt hogy tudom hogy sokkal jobb egy nagy mérettel.

Felállt állapotban teljesen változó, 13-15cm között van átlagos vastagsággal.

2024. jan. 15. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Egy dolgot mondhatok, nekem 14,5/4,5 cm.

Sohasem volt gond a mérettel, gyakorlatilag minden nővel kompatibilis volt...

A lényeg, hogy minőségi legyen a szex, ne hagyd a nőt kiélegületlenül.

2024. jan. 15. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem olyan vészes az!

Amúgy (félig)misszionárius pózban, egyik lábadat átvetve a csaj lábán, tövig betolva a farkadat, nem ki-be tologatva, hanem a szeméremdombjaitokat összeszorítva tudod a a csípődet mozgatva masszírozni a csaj csiklóját. A feleségem így kb. 3 perc alatt el szokott élvezni.

2024. jan. 15. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
Jól van 2-es, de ugye tudod hogy ez nem igazi hüvelyi orgazmus?
2024. jan. 15. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Van olyan nő, igazából elég sok, akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. A #2 vette/veszi a fáradságot, hogy a lehető legjobb, legélvezesebb legyen a párjának is a szex. Amúgy meg miért baj, ha nincs hüvelyi orgazmus?
2024. jan. 15. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
#3 Nem mindegy az nekem, hogy micsoda? :) Így szereti, neki ez jó, akkor nekem is.
2024. jan. 15. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
6%
Nem lehet, ezért nem szereti egy nő sem a kicsit mert nem tud élvezetet nyújtani.
2024. jan. 15. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nem lehet. Ez hasznalhatatlan meret.

22L

2024. jan. 15. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
#7 Használhatatlan mi? Aztán ha izomból szétdugnák a seggedet vele akkor meg magad alá szarnál.
2024. jan. 15. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Kep?
2024. jan. 15. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Ha képes dugással eljutni a nő a csúcsig, ezzel a mérettel lazán el tudod juttatni.

Sok nő esküszik a 18 pluszos méretre, meg hogy az alatt nem fasz van, csak kuki. Közben meg tök átlagos, 14-16 centis hapsik kúrták világéletében, csak letarolták a sövényt a tövéről és azt mondták, hogy ez a 18. Garatra venni már nyilván kényelmetlen volt, hát akkor biztos megvan 18cm-gondolták. :)

Egy igazi vaskos 18-ast be se tudna venni tövig a legtöbb, mert a méhszáját döfködnék és szétfeszülne tőle a hüvelye.

Vannak nők, akik nem mennek el csak a keféléssel, akkor se, ha 5centis átmérőjű, 20-as brokival dugják. Nekik vagy rásegítesz kézzel a csiklóra kefélés közben-pl. hátulról cuccolod és izgatod a peckét-, vagy kinyalod őket normálisan.

2024. jan. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!