Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb pénisszel lehet úgy szexelni hogy ne csak nekem legyen jó? Semmin kívül valami jó praktikák amik tudnák pótolni a hátrányomat meg a hiányosságaim? :D
Annak tudatában írtam ki ezt hogy tudom hogy sokkal jobb egy nagy mérettel.
Felállt állapotban teljesen változó, 13-15cm között van átlagos vastagsággal.
Egy dolgot mondhatok, nekem 14,5/4,5 cm.
Sohasem volt gond a mérettel, gyakorlatilag minden nővel kompatibilis volt...
A lényeg, hogy minőségi legyen a szex, ne hagyd a nőt kiélegületlenül.
Nem olyan vészes az!
Amúgy (félig)misszionárius pózban, egyik lábadat átvetve a csaj lábán, tövig betolva a farkadat, nem ki-be tologatva, hanem a szeméremdombjaitokat összeszorítva tudod a a csípődet mozgatva masszírozni a csaj csiklóját. A feleségem így kb. 3 perc alatt el szokott élvezni.
Szerintem nem lehet. Ez hasznalhatatlan meret.
22L
Ha képes dugással eljutni a nő a csúcsig, ezzel a mérettel lazán el tudod juttatni.
Sok nő esküszik a 18 pluszos méretre, meg hogy az alatt nem fasz van, csak kuki. Közben meg tök átlagos, 14-16 centis hapsik kúrták világéletében, csak letarolták a sövényt a tövéről és azt mondták, hogy ez a 18. Garatra venni már nyilván kényelmetlen volt, hát akkor biztos megvan 18cm-gondolták. :)
Egy igazi vaskos 18-ast be se tudna venni tövig a legtöbb, mert a méhszáját döfködnék és szétfeszülne tőle a hüvelye.
Vannak nők, akik nem mennek el csak a keféléssel, akkor se, ha 5centis átmérőjű, 20-as brokival dugják. Nekik vagy rásegítesz kézzel a csiklóra kefélés közben-pl. hátulról cuccolod és izgatod a peckét-, vagy kinyalod őket normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!