Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró farkú férfiak, hogyan kompenzáljátok ezt a partnereiteknél?
Figyelmességgel
Imádok és jól tudok nyalni
Nyalással, figyelemmel.
Életem egyetlen egyéjszakás kalandjára sikerült egy mikropéniszt kifogni. Tudta a pasi is, hogy gond lehet belőle, de amikor látta, hogy nem problémázok rajta, olyan szenvedéllyel szexeltünk, mint még életemben soha. Egész éjszaka, 3 hosszú menetet bírt és istenien bánt a kezével, nyelvével. Úgy tudott hozzám érni, hogy beleremegtem.
A férjemé is kicsi (kB 9-10 cm, de nem tudom pontosan, sohase mértem) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Képes hüvelyi orgazmust okozni, (nem is akármilyen) , fuldoklás nélkül tövig bekaphatom + nagyon jól nyal. Most gondolkodtunk azon, hogy vehetnénk egy nagyobb méretű vibrátor nekem. Ő ajánlotta, de én már ezt is árulásnak érzem, arról nem beszélve, hogy egész más érzés egy műanyagtól lemenni, meg más amikor érzem, hogy lüktet bennem a farka.
Ha igazán szeret a nő, akkor elfogad kisfarkúként is. Olyan partnert kell keresni, aki annyira nem igényli a szexet, vagy a behatolós részét.
A nők többsége úgyis csiklón élvez, teljesen felesleges a nagy farok.
Az is egy lehetőség, hogy normális méretű házibarátot vonnak be a szexbe. Mi ezt tesszük, van egy fiatalabb sportos srác, akinek 20 cm-es és nagyon vastag a farka. Nem napi dolog, de havonta többször összehozunk egy bulit, amikor srác jön és lerendezi a páromat én meg nézem, beszállok, utána kinyalom, ez mindegyikőnknek kielégítő, imádom látni, ahogy egy nagy farok megdugja őt. Én úgy nem tudnám, egyszerűen kicsi vagyok hozzá.
Kisfarkú férfiként félre kell tenni az egót, nem szabad a nőtől elvárni, hogy mással ne szexeljen. Szerintem. Ez pont olyan, mint ha a nő lenne frigid, akkor ő se várhatná el a férfitól, hogy ne szexeljen egy másik nővel. Egy érett kapcsolatban a szeretet és a szex elválhat, amíg szeret, addig én engedem, hogy néha mással kielégüljön, a tudommal, jelenlétemben. Jó, tudom nyalás, ujjazás, vibrátorok is használhatók, de azért teljesen más egy hús-vér farok. Én férfiként egy műpuncit azért nem tekintenék egyenrangúnak egy nővel. A nők is elsősorban férfira vágynak, nem egy műanyag bránerre.
Ettől a kapcsolatunk nincs veszélyben, közös életet terveztünk és építettünk fel, házat vettünk, hitelünk van, ebből nem lehet csak úgy kilépni, megadom neki ezt a szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!