Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apró farkú férfiak, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apró farkú férfiak, hogyan kompenzáljátok ezt a partnereiteknél?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 02:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

"Kisfarkú férfiként félre kell tenni az egót, nem szabad a nőtől elvárni, hogy mással ne szexeljen. "

Hogy te mekkora punci vagy... komolyan. A hűség, a monogámia nem farok méret kérdése.

2021. máj. 6. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

10-es vagyok. Ha normális vagy kifejezetten nagy méretű lennék és leírnám, hogy engedném a páromnak, hogy mással is szexeljen a jelenlétemben, akkor az csak egy sima cuckold fétis lenne a szemedben, hogy vonzanak a hármasok.

De mivel leírtam, hogy nem tudom megadni a nőnek azt a részét a szexnek, amit egy normál farkú férfi meg tud (más részét meg tudom, nyalok, ujjazok stb.), ezt tudom magamról és szerintem a szex és a szerelem itt el tud válni fejben, mert felnőttek vagyunk. ezért lepuncizol. Egészségedre. Engem nem zavar, mi így vagyunk boldog pár, örülök, hogy annak ellenére, hogy a párom jobban élvezi a szexet mással, csak a jelenlétemben csinálja ezt, engem kifejezetten izgat is, ő is tudja. Minden más területén az életnek remekül megvagyunk, közös jövőt építünk, nincs féltékenység köztünk, egyszerűen a szex részében van annyi hiány, hogy én kicsi mérettel rendelkezem, a szerelmem meg igényli a nagyot, ami teljesen kitölti, sőt feszíti. Így van hüvelyi orgazmusa. Ja, és mielőtt azt hinnéd ő akart harmadiknak egy méretes srácot... Nem, én javasoltam és győztem meg, mert nekem a boldogsága a legfontosabb és nagyon nem bántam meg a dolgot. Félre kell tenni az egót, a féltékenységet és belátni, hogy nem lehetséges, hogy minden téren tökéletesen kielégítsük egymás igényeit és akkor engedni kell azt, hogy a párunk megtalálja az életének abban a kis szegmensében a hianyzó boldogságot.

2021. máj. 6. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
Megkérem inkább, hogy rúgja szét a meztelen lábával.
2021. máj. 6. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
istenem, mennyi sérült van itt, mint 12, meg 13
2021. máj. 6. 19:30
 15/17 anonim ***** válasza:
#14, kb. 2500 évvel ezelőtt egy Szophoklész nevű görög drámaíró mondta: Sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb. Szerintem ez a #12-es válaszolóra ráillik.
2021. máj. 6. 19:42
 16/17 A kérdező kommentje:
XD
2021. máj. 6. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a Mészáros Lölőt!
2021. máj. 6. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!