Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már panzióba, hotelbe szeretővel? Nem volt ciki, hogy gondolják minek mentetek?

Voltam. Nem érdekel mit gondoltak. Tudod mit gondolnak?
"Ketten jöttek kifizették, dugnak aztán lehet kitakaritani a szobát az utánuk következő vendégek után"
Pont nem érdekli őket hogy mit csináltok.

Volt olyan barátnőm aki cikinek érezte, de nem volt más lehetőségünk.
Én pont leszartam mit gondol a recepciós srác. (valószínűleg szívesen megdugta volna ő is azt a csajt)

Csak annyira ciki mint a többi 30 vendég aki ugyanezért fordul meg ott 😂 Nyugi a portások már hozzászoktak, őket nem érdekli csak az hogy fizesd ki a szobát, vagy ha marad reggelig / reggelit is vesz igénybe akkor a szoba árkülönbözetét.
Ha téged ez zavar akkor ne hotelbe menj, hanem búvóhelyre (a guglin rengeteget találsz), külön is kúrólakok, önálló lakások ahol sokszor nem is találkozol a bérbeadóval, teljesen diszkréten megy a story.

Mért ha társaságba mentek együtt, az nem ugyanaz? Akkor is mindenki tudja, hogy ti együtt ...
Pláne ha házasok vagytok, még be is írjátok egy könyvbe, hogy ti együtt... És még az igazolványotokba is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!