Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki 26,5 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki 26,5 évesen prostival elveszteni?

Figyelt kérdés
Kb 10 év óta próbálkozok csajoknál mindig elutasítanak. Kb 23 éves koromig jól eltudtam velük beszélgetni. Lett a covid aztán semmi , még beszèlgetni se tudtam velük. Mára már beszélgetni se tudok velük, mint ha más világban lennének a lányok. Annyira furák nekem a nők, hozzájuk se tudok szólni.
2023. dec. 14. 12:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Élet más területein is lúzer vagyok, így még ezért se fognak belém szeretni.
2023. dec. 14. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell elmondani, hogy vesztetted el, akkor nem ciki.
2023. dec. 14. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Te változtàl meg, nem a nők.

Ha meg van prostira felesleges pènzed, akkor mit tètovázol?

Elmèsz, dugsz egyet és fizetsz.

Maximum nem lesz annyira őszintèn szenvedèlyes a szex a prostival, mint egy barátnővel.

2023. dec. 14. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Tedd meg, de soha nem mondd el későbbi párodnak.
2023. dec. 14. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

Aki idősebb mint 12 és ilyet ír hogy 26,5 éves az tényleg lúzer :))

Pontosabban is leírhattad volna ha már ennyire fontosnak tartod 26 éves 3 hónapos 12 napos. Nem mindegy mennyi ? Jó puncija legyen. Nem születésnapot köszöntesz hanem dugni akarsz.

2023. dec. 14. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg kicsit infantilisnek tűnsz az írásodat illetően, feltehetően ezért nem megy az ismerkedés. 🫤
2023. dec. 14. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Biztos nem mennék prostihoz, inkább halnék meg szüzen.
2023. dec. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!