Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 25 évesen elmenni k@rvához szűzességet elveszteni? Nem röhög ki majd? Valaki csinált esetleg már ilyet?
Figyelt kérdés
Nem jött össze eddig barátnő, és jól el is vagyok egyedül, de a szűzesség dolog zavar, mert kezd ciki lenni a korom miatt.2023. júl. 22. 21:30
2/23 anonim válasza:
Ne mond el, akkor nem tudja. Egyetlen dolog érdekli a csajt és az a pénzed.
3/23 anonim válasza:
Nem ciki, van, aki kifejezetten vállal is ilyet. Nézz utána RL-en, meg a másik kétszáz hasonló kérdés között.
5/23 anonim válasza:
Nem ciki, en 27 evesen mentem, nem is bantam meg, par honap mulva becsajoztam.
7/23 Mendy98 válasza:
Ehm.. Miért ennyire fontos ez neked?
8/23 anonim válasza:
Igen. Én is későn vesztettem el (23, igaz én lány vagyok, de attól még cikinek éreztem) és mindig is tudtam, hogy utána nem változik semmi, de csak azután esett le TÉNYLEGESEN hogy valóban SEMMI se változik. És utána éreztem azt őszintén, hogy NEM ciki.
Annyi történt csak, hogy átéltem amire vágytam és lekerült ez a nyomás amit éreztem, hogy most már kéne.
De sokkal jobb ha érzed, hogy a partnered valóban vágyik rád, mert vonzónak tart, kíván és (legjobb esetben még szeret is).
9/23 anonim válasza:
Engem teljesen ledöbbent, hogy ezt nap mint nap megkéredzi ezt itt valaki. Lehet én éltem másik bolygón, de az ismerettségi körömben sose jött szembe ez a probléma (kb egykorúak vagyunk).
10/23 anonim válasza:
Igen, ciki. De mindegy is, mert vagy ez, vagy rejszolás. Harmadik opció a pszichiáter/pszichológus, de ahhoz úgyse vagy elég tökös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!