Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 25 évesen elmenni k@rvához szűzességet elveszteni? Nem röhög ki majd? Valaki csinált esetleg már ilyet?
Figyelt kérdés
Nem jött össze eddig barátnő, és jól el is vagyok egyedül, de a szűzesség dolog zavar, mert kezd ciki lenni a korom miatt.2023. júl. 22. 21:30
21/23 anonim válasza:
Kedves utolsó! Hogyhogy még nem jött össze soha egy lánnyal? Nem szoktál randizni?
22/23 anonim válasza:
Hallod még nem lett még rá alkalom, hogy randizhassak.... Interneten próbáltam , de ott nem megy, a csajok egyszerűen nem hajlandóak ott ismerkedni...
Igazat megvallva nem sokat próbálkoztam egyszer-kétszer, de olyankor , amikor megszólítok egy csajt, akkor hirtelen elkap az összerezzünés érzése és leblokkolok... Nem tudom miért... Hirtelen, leszólítom, megvan a kellő bátorság és utána egyszer csak leblokkolok....
nem tudom miért...
Pedig jó volna meg akarnám is, de kérdés az, hogy ő is akarná-e?
Nem tudom , nekem nehéz volt megszerezni egy csajt....
Valahogy mindig az ő véleményük diktál... Amolyan papucs vagyok sajna ...
23/23 anonim válasza:
Hát sajnálom, de azért ne add fel! Próbálj meg bátrabb lenni, s ha egy lány visszautasít, akkor se szomorkodj! Előbb-utóbb mindenki megtalálja a neki való partnert. Mindegy, hogy milyenek a külső adottságaid, de legyél ápolt rendezett. Igyekezz olyan témákról beszélgetni, ami téged is érdekel és kérdezz sokat a lánytól is. Egyszer csak összejön már :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!