Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 25 évesen elmenni k@rvához szűzességet elveszteni? Nem röhög ki majd? Valaki csinált esetleg már ilyet?
Figyelt kérdés
Nem jött össze eddig barátnő, és jól el is vagyok egyedül, de a szűzesség dolog zavar, mert kezd ciki lenni a korom miatt.2023. júl. 22. 21:30
11/23 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ezt sose értettem, valaki meg tudja magyarázni? Vagy a felszínes semmi érveken kívül nincs más indok?
12/23 anonim válasza:
Nem kell indok. A normális ember érzi az ilyeneket retorikai szónoklat és komplex számos differenciálegyenletes bizonyítás nélkül is.
Ha 18-19 évesem csinálna akkor az más lenne. De így, egyértelmű hogy szegény visszamaradott.
13/23 A kérdező kommentje:
12/12 nem tudom h miért visszamaradottság, amikor pont elébe akarok menni, mivel nem vágyom jelenleg kapcsolatra, de szeretnék nem szűzen élni.
2023. júl. 22. 23:50
14/23 A kérdező kommentje:
10-es ehhez miért kéne pszichológus? Átlátom a saját helyzetemet, feltettem egy kérdést ami érthető sztem. Tehát, ha 25 éves korig nem lesz nőd, vagy nem fektetsz meg egy picsát, akkor járj pszichológushoz. Gratulálok!
2023. júl. 22. 23:53
15/23 anonim válasza:
12
Ah, szóval érzelem alapon ítélsz el embereket. Na ez ciki szerintem xd
13
Nem lesz tőle más, max elkapsz valamit. De egy prosti a pénzedért csinálha, szóval így kb. ürítésnęl nem sokkal töbet nyújt, kivéve, ha nagyon jó és tényleg élvezetből is csinálja
16/23 Mendy98 válasza:
A szerelemből szex és a prostizás annyira merőben más, hogy később bánni fogod, h prostituálttal vesztetted el.
Még az alkalmi szexet is lehet, hiszen nincs benne érzelem.
Nem m1, hogy az ember a párjával tapasztalja-e meg az elsőt, szeretetből.
17/23 anonim válasza:
Míg fizetsz hidd el nem fogja érdekelni hogy szűz vagy vagy sem.
18/23 anonim válasza:
Nem ciki, ideje belevágni. Hajrà hajrà
19/23 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező számára ciki, hogy még mindig szűz. 25 évesen valóban jó lenne, ha túl lenne rajta. Sok sikert! Vagy már azóta megtörtént a dolog? 🙂
20/23 anonim válasza:
Nem tudom miért ,de én is cikinek érzem, ez valami beteges dolog... 32 vagyok és nincs barátnő... Jó mi... A csajok, miért nem úgy működnek, hogy szia szeretnéd berakni a fas*zod ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!