Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb 14-18 évesként elveszteni a szüzességet, mint 25-30 között?
:D
hogy erre válaszolni lehessen, az embernek 2x kellene elvesztenie
Ez nem életkor kérdése. Hanem érettség kérdése. Ha valaki tudja kezelni a szexualitással járó felelősséget, és a lelki oldalt, akkor akár már 14 évesen is minden rendben lehet.
De ha csak “társadalmi nyomásra” cselekszik és megy bele olyanba, amihez még nem elég fejlett mentálisan, akkor az csúnyán rányomhatja a bélyegét a későbbi szexuális életére.
Senki ne azért ugorjon bele valamibe, mert a kortársai sokan rendszeres nemi életet élnek!!!
Mindennek megvan a maga ideje. Nem szabad sürgetni, vagy erőltetni
23 éves vagyok, most vesztettem el. Nem tudom milyen lett volna korábban. Örülnék persze ha lenne több tapasztalatom, de összességében meg nem bántam meg, ahogy elvesztettem (pedig nem is kapcsolatban történt).
Annyit tudok, hogy ennyi idősen tudom mit akarok, ismerem a saját testem, magabiztosabb is vagyok (16-18 évesen szerintem egy csomó mindent nem mertem volna elmondani, mint most és akkor sokkal több mindent cikinek éreztem volna), és bár szexuális tapasztalatom nincs sok, de élettapasztalatom viszont több van, mint egy kamasznak.
Szóval fejben sokkal jobban rendben vagyok, több élettapasztalatom van, nem úgy állok egy-egy témához, kérdéshez, hogy jaj ez ciki, meg mit gondol a másik, hanem normális. Szóval nem mondom, hogy nem lett volna jó hamarabb szexelni, de abból a szempontból nem bánom, hogy érettebb vagyok és szerintem nagyon egészségesen tudok hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!