Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy fiúnak 24 évesen sikerült végre elvesztenie a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ti ha a helyemben lennétek bánnátok hogy csak ilyen későn éltétek ezt meg és mennyi évet hagytatok ki?
Sokáig azt gondoltam hogy örökre szűz maradok, szóval végülis ez is nagy dolog. Meg egy átlagnál szebb barátnőm lett:)
2022. febr. 9. 18:56
1/9 anonim válasza:
Nemhogy örülnél hogy dugtál, helyette azon rágódsz hogy mikor...
Ezen érdemes lenne elgondolkodni
2/9 anonim válasza:
Eddig az volt a baj,hogy sokáig szűz voltál,ne agyalj utólag ilyesmin. Inkább csak örülj és koncentrálj a barátnődre, többi nem számít.
3/9 anonim válasza:
Jaja, hagyd a múltat....inkább a jövőre koncentralj, hogy milyen perverz, undorító, mocskos dolgokat próbálj ki a csajoddal, a legbrutalisabb legtabubb dolgokat pótold be vele.
4/9 anonim válasza:
Én is 24 évesen vesztettem el. Nálam az a helyzet, hogy ami miatt ez elhúzódott, azok a pszichés hibák máig nehezítik az életemet. Pedig most 49 vagyok már. Szóval az akkori, sőt még a korábbi énemnek azt mondanám, hogy menjen el terápiára. Remélem, neked nem ez van. De én pl. nagy nehezen összejöttem egy lánnyla 24 évesen, aztán szakítottunk, aztán azóta volt másik 10 nőm, és mind szuper lányok/emberek, mégis többnyire én szakítottam velük, mert nem tudtam elég közel kerülni hozzájuk, eluntam magam. Valszeg azért, mert legátlom az érzéseimet és a felszínen vagyok, még ha szerelmes is vagyok. Fene tudja, most megint mászom el terápiába, már nagyon unom. De azt hittem, hogy a lányokkal van a baj, hogy nem illenek hozzám, de nem, mindig elég hasonló hibára futottak ki a kapcsolataim, ez meg azt jelenti, hogy én csinálok valamit mindig rosszul. Szóval légy boldog, de nem ártana egy kis önismeret, egy kis lélekdokizás, mert lehet, hogy ez a csaj nem elég, ahhoz, hogy magad mögött tudhasd az egész terhet (depresszió, traumák?), ami eddig akadályozott.
5/9 anonim válasza:
A türelem csodát teremt.. ;)
Ha össze jöttem volna az első lánnyal akkor most nem lenne..
6/9 anonim válasza:
24 évesen vesztettem el. Nem bántam meg, nem zavart, hogy nem jött össze hamarabb. A csaj egy pszicho volt, de legalább nimfomán és jó szűk.
7/9 anonim válasza:
Nem ciki csak sajnálatos. Én is 24 voltam. Nem rajtam múlt hogy nem 14 évesen kezdtem. Én benne lettem volna már akkor is...
8/9 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amin szerintem felesleges idegeskedni. Sokkal többen veszítik el ilyen korban, mint gondolnád, akár saját döntés akár külső tényezők miatt. Neked már megvolt, így ne rágódj ezen, beszélned sem kell erről senkivel, ha nem szeretnél.
9/9 anonim válasza:
Én is 24 voltam amikor elvesztettem (pont miután betöltöttem haha), és nem érzem cikinek, sőt büszke vagyok ,hogy a megfelelő lánynak "adhattam", igaz már nem vagyunk együtt ,de nem bánok semmit.. Nem vagyunk egyformák, az alkoholt vagy egyéb más dolgot sem próbálja ki mindenki 17-18 évesen ugyanez a szexel is. Túl is van ez misztifikálva. Sok boldogságot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!