Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt bárki, akinek 30 felett sikerült elvesztenie a szüzességét prosti nélkül?
"Neked fiatalon sikerült, én pedig már "öreg" vagyok."
ezt én is mondhattam volna szinte bárkinek mondjuk 25 éves koromban
#8 -as, én vagyok megint az előtted kommentelő.
Basszus, ugyanez történt velem is néhányszor, és tökre ugyanez, nagyon valósághű volt, úgy éreztem a dolgokat, mintha valós tapasztalások alapján álmodtam volna. Pedig egy ember állítólag csak olyat álmodhat, amit már ismer a valóságból, vagy valamilyen uton-módon már megtapasztalt legalább egyszer. Lehetséges, hogy belénk van kódolva ösztönösen a szexuális érzet és annak folyamata? Nekem álmomban sokkal édesebb érzés volt, olyan mélyreható és kellemesen édesen csiklandozó konstans érzés. Olyan meleg, mély, biztonságot éreztető, mikor már nem félsz magadtól, sem a másiktók, hogy ott benne van a farkad mélyen. Jobb, mint bármelyik önkielégítésem a valóságban. Még életem első orgazmusát sem tudta felülmúlni az a néhány álom, pedig azért az első megtapasztalások kamaszkorban nem semmik, mikor a teljes tested lezsibbad, lemered, és a világodat sem tudod egy ideig. Szóval jól esik tudni, hogy más hozzám hasonló is megtapasztalja, még ha csak álom formájában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!