Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt bárki, akinek 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt bárki, akinek 30 felett sikerült elvesztenie a szüzességét prosti nélkül?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Van egy barátom aki 32 éves korában "veszítette el" - most két gyermekes boldog családapa, szóval nem lehetetlen. Viszont ne a csodát várd, hanem tegyél érte, magától nem fog jönni a jótündér.
2021. jún. 14. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nincs
2021. jún. 14. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
nekem 27 évesen sikerült, az megfelel? teljesen átlagos életem van egyébként
2021. jún. 14. 13:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Neked fiatalon sikerült, én pedig már ,,öreg" vagyok.
2021. jún. 14. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Neked fiatalon sikerült, én pedig már "öreg" vagyok."

ezt én is mondhattam volna szinte bárkinek mondjuk 25 éves koromban

2021. jún. 14. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
Nekem 20 éves korom alatt is sikerült elveszteni prosti nélkül.
2021. jún. 14. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Pont a 30 -at töltöttem nemrég, itt szerintem elhatározás kérdése az egész. Nem voltam/vagyok ronda, gusztustalan, vagy primitív, egyszerűen soha nem tettem azért, hogy egy nővel több is legyen, elvoltam egymagammal, pedig fiatalon (középsulis évek) elég sokan próbálkoztak nálam így vagy úgy. Viszont én elvoltam a makacs kis elkényelmesedett világomban, ha jött a vágy, megoldottam a kezemmel, ha kellett napi 5x, de egy idő után csak "jóllaktam" ettől. A társas interakciókat pedig megoldottam virtuálisan, azaz írásos formában. Ezzel az a baj, hogy ezt megszoktam, és úgy tűnik elég volt, hogy jól érezzem magam. Aztán 25 évesen valami megváltozott, és fél év leforgása alatt durván lecsökkent a libidóm. Azóta egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt éjjeli/reggeli merevedésem. Azt hiszem olyan 2x max 3x. Vagyis igen, ki lehet öregedni belőle, azaz, ha a szervezetednek nem adod meg folyamatosan, amire fújja a riadót, egy idő után kb. "lekapcsol". Most nem azt mondom, hogy rosszabb, de ürességet érzek és rossz egészségi állapotot. Már nem vágyom úgy nőre, mint valamikor, de érzem, hogy bizony beteg vagyok, és hogy nem leszek olyan hosszú életű, mint egy átlag ember. De tudom, hogy a lehetőség ugyanúgy megvan, hisz nagyon fiatalos az arcom még mindig, nem vagyok elhízott sem vagy ápolatlan (20 körülinek néznek, ami az én koromban jól esik). Tehát amíg úgy állsz hozzá, hogy csak tenned kellene érte, mert lehetőséged van rá, addig nincs gáz. Normális nő emiatt nem dobna. Ahogy én sem dobnék egy nőt fordított esetben, ha amúgy minden más téren normális a személyiség. Bár igaz ami igaz, mindennek megvan az ideális ideje, és mi rég kifutottunk belőle. De ez csak elhatározás kérdése, minden más kifogás. Gondolom nem vagy fogyatékkal élő, hogy amiatt nincs rá lehetőséged (ha neaggyisten az lennél, akkor bocsánatot kérek előre).
2021. júl. 6. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt de nem igazából hanem álmomban de olyan volt mintha igazából történt volna meg éreztem mindent
2021. júl. 7. 05:23
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 -as, én vagyok megint az előtted kommentelő.

Basszus, ugyanez történt velem is néhányszor, és tökre ugyanez, nagyon valósághű volt, úgy éreztem a dolgokat, mintha valós tapasztalások alapján álmodtam volna. Pedig egy ember állítólag csak olyat álmodhat, amit már ismer a valóságból, vagy valamilyen uton-módon már megtapasztalt legalább egyszer. Lehetséges, hogy belénk van kódolva ösztönösen a szexuális érzet és annak folyamata? Nekem álmomban sokkal édesebb érzés volt, olyan mélyreható és kellemesen édesen csiklandozó konstans érzés. Olyan meleg, mély, biztonságot éreztető, mikor már nem félsz magadtól, sem a másiktók, hogy ott benne van a farkad mélyen. Jobb, mint bármelyik önkielégítésem a valóságban. Még életem első orgazmusát sem tudta felülmúlni az a néhány álom, pedig azért az első megtapasztalások kamaszkorban nem semmik, mikor a teljes tested lezsibbad, lemered, és a világodat sem tudod egy ideig. Szóval jól esik tudni, hogy más hozzám hasonló is megtapasztalja, még ha csak álom formájában is.

2021. júl. 7. 07:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Jobb is álomban mert nekem úgyis csak szexre kell nő, akkor még minek randizzak igazi nőkkel, főleg topmodell nők rám se néznek, álomban meg azzal vagyok akivel akarok
2021. júl. 7. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!