Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki az, ha érettségiig nincs túl az első szexen az ember?
Nem ciki, csak nehezítő körülmény. Legalábbis én annak éltem meg. És minél több idő telt el, annál rosszabb volt. Az érzés, hogy másik fél biztos tapasztaltabb, nem feltétlenül akar annyit várni a kapcsolatban a szexre.
Csak meg kell nézni azokat a kérdéseket, amik arról szólnak, hogy meddig hajlandó várni egy pasi a szexszel a kapcsolatban, ha a párja szűz. Egyszer nem láttam, hogy valaki többet írt volna 1-3 hónapnál, esetleg azzal kiegészítve, hogy 1 hónapon belül azért orál legyen már minimum.
Ha az a típusú szűz lány vagy, aki gátlásos, soha nem volt meztelen mások előtt, stb, akkor marhára nyomasztani fog a tudat, hogy azért a csávók nem túl türelmesek az első alkalmat illetően. Ezért elintézed magadnak, hogy ne legyen kapcsolatod, de egyre frusztráltabb leszel, hogy nincs, az az 1-3 hónap, amit hajlandó lenne várni a pasi egyre jobban csökken, a gátlásaid meg egyre növekednek, mert elkezded gáznak érezni, hogy még annyi idősen se volt szexuális élményed.
A privát üzenetektől kíméljetek meg, kösz, heló.
Ki szerint ciki. Ez ilyen divat most a fiataloknál? 8 éve érettségiztem és nagyon kevesen szexeltek nálunk az osztályban. Én voltam a 2. legfiatalabb, aki elvesztett. Többiek inkább pont az utolsó évben tették meg. De ezt értsd úgy, hogy 30 fős osztályból kb 6-8 ember volt max, aki nem volt szűz
Igaz, én normál gimibe jártam, nem ilyen külvárosi rosszabb hírű helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!