Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok ez nektek ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok ez nektek ciki vagy bejön?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam mivel a nemiszervemen és környékén nagyon gyorsan nő a szőr és már unom vágni és utánna szúr meg idegesítő.

Ha kipróbálnám ezt a villanó fényes szőrtelenítőt ami egy idő után teljesen megszunteti a szőrt és sima szőrtelen lesz a bőrom azon a részen.

Ez szerintetek gáz vagy nem jön be egyáltalán?

2024. jan. 2. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Undorodom a szortol. A kiapattogzas se tetszik. Nekem mindegy, mitol lesz a vegeredmeny jo. Amugy a nagyon gyakori borotvalas a legjobb.
2024. jan. 2. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Mivel nekem a férfiasság tetszik, így szőrösen szeretem lent is. Én csalódott lennék, ha a pasi nem is tudná megnöveszteni, mert már rég lekezelte lézerrel.
2024. jan. 2. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy milyen az intim részeken a szőrzeted, csak túl hosszú dzsungel ne legyen. Én is undorodom tőle ha az orrom alatt sok szőr van, számba kerül stb. Semmi ciki nincs abban sem, ha kopasz.
2024. jan. 2. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt attól a nőtöl kell megkérdezd akivel össze fogsz jönni/ össze jöttél. Nem egyformák hogy most itt megkérdezel párat

De nyilván az a legfontosabb te hogyan érzed jól magad. És az az igazi aki elfogad téged.

2024. jan. 2. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Nekem személy szerint férfiatlan egy teljesen csupasz, szőrtelen férfitest, a farok környékét is beleértve, de ízlések és pofonok.
2024. jan. 2. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Régen rossz, ha valakinek a férfiassága az intim szőrzetén múlik. Ha neked ez a kényelmes, csináltasd meg. Ezerszer jobb, mint aki egyáltalán nem hajlandó karbantartani.
2024. jan. 3. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!