Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mindegyik nőnek egyedi punci íze és illata van, tehát különbözőek vagy minden nőnek ugyanolyan?
Most természetesen az ápolt, tiszta egészséges puncira gondolok, de az érdekel, hogy ez is olyan mint minden más: van egy arra az adott személyre jellemző íz és illat vagy pedig nagyjából ugyanolyan mindenkié és találkoztatok már két (vagy több) egyformával?
Melyik és milyen a legjobb?
Én nem tudom megmagyarázni , de egyik barátnőmet mindig akkor kívántam meg őrülten , mielőtt megjött neki a menzesze .
Nem éreztem különbséget a puncijának illatán , vagy ízén , de még is sokkal jobban kívántam őt , mint bármely más alkalmakkal és ezt ő maga is érzékelte .
Volt mikor én nem is tudtam , hogy közvetlen menzesz előtt van , csak szex után árulta el , majd hozzátette , hogy már több alkalommal felfigyelt rá és érezte a feléje irányuló kívánalmamban , hogy olyankor sokkal hevesebb vagyok az ágyban és mindent megteszek érte , hogy kielégítsem , olyankor úgy érezte állítása szerint , mintha teljesen szét akarnám őt szedni !
Mind ez este történt leginkább,majd másnap reggelre általában már meg is volt neki a menzesze .
A mai napig nem értem , miért pont közvetlen a menzesze előtt kívántam a legjobban őt s vele a szexet ?!
45 F .
Hasonlo de nem ugyanolyan. Nyilvan itt tiszta, apolt lanyrol beszelunk.
Annak fuggvenyeben, hogy mikor tisztalkodott, milyen az egeszsegi allapota, mit evett, lehetnek nagyobb valtozasok ugyanannal a lanynal is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!