Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mindegyik nőnek egyedi punci íze és illata van, tehát különbözőek vagy minden nőnek ugyanolyan?
Figyelt kérdés
Most természetesen az ápolt, tiszta egészséges puncira gondolok, de az érdekel, hogy ez is olyan mint minden más: van egy arra az adott személyre jellemző íz és illat vagy pedig nagyjából ugyanolyan mindenkié és találkoztatok már két (vagy több) egyformával?
Melyik és milyen a legjobb?
2024. jan. 8. 23:00
31/39 anonim válasza:
Saját tapasztalat szerint fiatalabb 18-25 éves nőknek izgató,vadító punci illatuk van, a nőiesebb testalkatú (nagy kerek popsis,nagymellű) 30-as nőknek nagyon bódító az illatuk odalent.
33/39 anonim válasza:
31 - nek igaza van ,van benne valami , abban amit írt !
34/39 anonim válasza:
Eltérő génállomány= eltérő immunrendszer. Ha eltérő az immunrendszer, a lehetséges utód ellenálóbb lesz mert mindkét fél védelmével rendelkezik majd.-> Emiatt érezzük férfiként az eltérő imm.rendszerű nők intim részeit vonzónak, így hat az agyunkra az onnan áramló rengeteg feromon. Nem feltétlen illat, csak annak hisszük mert az orrunkon keresztül érkezik a feromon ami az agyunkban vágyat vonzalmat generál kémiai úton. Ehhez kell egy ilyen irányú hajlam/nyitottság is. Magasabb tesztoszteron szintű férfiaknál a hajlam is erősebb erre...nem véletlenül ez régi örökségünk, evolúciós ösztönünk, hogy erős utódokat képezzünk.
35/39 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is hallottam már, de mégis mitől eltérő az immunrendszere két embernek? Ez miben nyilvánul meg sejtek, gének szintjén és miben akár külsődleges jegyek alapján, testi szinten? Hogyan is működhet két immunrendszer különböző módon? Persze, nyilván van akinek gyenge a védekező képessége, könnyebben elkap betegségeket mondjuk, nem olyan "stram" de tényleg szívesen olvasnék erről egy fejtegetést valahol..
2024. jan. 13. 13:35
36/39 A kérdező kommentje:
és még az is a kérdésem, hogyha valaki sokáig nyal, az azt jelenti, hogy ízlik neki az illatom és ízem?
2024. jan. 13. 13:39
37/39 anonim válasza:
Szerintem igen kérdező , az azt jelenti , hogy ízlik az íze és illata .
Én is ilyen vagyok , hogy alig tudom abbahagyni , úgy be tud indítani .
38/39 anonim válasza:
Minden nő egyedi, igen. És mind finom! F 45
39/39 anonim válasza:
34, nem is annyira a génállomány tér el, sem mint az életvitel és igényesség. De mindegy is, 6-os hozzaszólásomban már kifejtettem a lényeget.
Ami nekem fontos, hogy szagos/kellemetlen puncijú csajjal nem jönnek össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!