Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mindegyik nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mindegyik nőnek egyedi punci íze és illata van, tehát különbözőek vagy minden nőnek ugyanolyan?

Figyelt kérdés

Most természetesen az ápolt, tiszta egészséges puncira gondolok, de az érdekel, hogy ez is olyan mint minden más: van egy arra az adott személyre jellemző íz és illat vagy pedig nagyjából ugyanolyan mindenkié és találkoztatok már két (vagy több) egyformával?

Melyik és milyen a legjobb?

2024. jan. 8. 23:00
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
16. Mert a férfiak véleménye érdekel és nem a nőké?
2024. jan. 9. 10:57
 22/39 anonim ***** válasza:
39%
Ha más az íze, az nem vélemény kérdése.
2024. jan. 9. 11:06
 23/39 anonim ***** válasza:
31%
De szerintem az.
2024. jan. 9. 11:20
 24/39 anonim ***** válasza:
75%

első vagyok

leszbikusként válaszoltam :D

szerinten több a tapasztalatom ebben mint sok pasinak :P

2024. jan. 9. 12:26
 25/39 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem hiszem
2024. jan. 9. 13:42
 26/39 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha valaki ideír nőként, de attól függetlenül, mivel hetero vagyok, bármilyen tapasztalata is legyen egy nőnek, az ő szemszöge nem érdekes számomra :D ennyire egyszerű
2024. jan. 9. 14:29
 27/39 anonim ***** válasza:
79%
Minden nőnek más az íze. Igaza van annak, aki írta, hogy az eltérő génállomány vonzó lehet. Azokkal jobban működik a kémia. Ismertem olyan csajt, akinek elegendő volt a puncijába beleszagolnom és már attól felállt a farkam. Állítólag a nők is így vannak ezzel. Azokkal a pasikkal jobb nekik a szex, akikkel ellentétes a génállományuk. Azokra jobban nedvesedik a puncijuk. Ezt tapasztaltam annál a csajnál, akire ennyire gerjedtem.
2024. jan. 9. 18:24
 28/39 anonim ***** válasza:
76%
Ez az eltérő génállományos téma szerintem is igaz. Biztos vagyok benne, hogy van benne valami mivel én is ezt tapasztalom csak így még nem gondoltam végig.
2024. jan. 10. 12:12
 29/39 A kérdező kommentje:
igen, de azt nem tudjuk vagy tudhatjuk előre, hogy kitől eltérő a génállományunk, hanem gondolom úgy derül ki, hogy nem taszít az illata/testszaga stb. de érdekes, mert én eddig olyan férfivel nem találkoztam, akinek kifejezetten vonzott volna az illata és beindultam rá, csak olyannal, akivel minden rendben volt (nem volt büdös, ápolt volt stb) és persze hozzá, mint emberhez vonzódtam
2024. jan. 10. 15:28
 30/39 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak a feromonok meg az illatok. Ilyen például amikor a jó kislányok jobban beindulnak rosszfiúkra. Vagy fordítva.
2024. jan. 10. 15:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!