Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerbiában hogyan találjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerbiában hogyan találjak alkalmi partnert?

Figyelt kérdés

Rosszlányokhoz hasonló oldal létezik itt Szerbiában? vagy Magyarból szoktak (lányok) átjönni?

Ha olyan hölgy látja ezt, az írhat nyugodtan egyébként.

jan. 23. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

k.rva szerbül: kucko - a többit a gugli megoldja ;) (csak írd mögé a településnevet)

Nem árt, ha tudsz szerbül, vagy legalább angolul.

Nem, nem járnak át magyar lányok, mert itthon drágábban tudnak dolgozni. A német k.rvák sem jönnek Bp-re dolgozni, hanem a magyarok mennek ki.

jan. 23. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
33 éves szűz srác vagyok, szintén Szerbiában élek, de soha eszembe nem jutott volna ilyen kérdést feltenni itt, bár én alapból nem gondolkodtam ezen soha, hogy ilyen szolgáltatát igénybe vegyek bármikor is. Az a vicc, hogy megkérdeztem a ChatGPT -t, és csak általánosságokat ír, vagyis konkrét oldalakat nem akar listázni, mert állítása szerint Szerbiában a prostitúció illegális tevékenység. Ma is tanultam valamit. Csak úgy kíváncsiságból, azért itt érdeklődsz, mert úgy egész véletlenül te sem tudsz szerbül?
jan. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!