Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ti is éreztétek úgy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti is éreztétek úgy egy alkalmi szex után magatokat hogy hányingeretek van magatoktól?

Figyelt kérdés
Az esetem a következő. 27 éves vagyok és hát nem annyira sok pasival voltam. Csak kapcsolatban szexeltem. Most volt egyetlen egyszer egy alkalmim egy szórakozóhelyen szilveszterkor. Nagyon durván hormonok túl tengtek bennem. Menzesz előtt mindig megőrülök és igazából mind1 h ki csak legyen már. Legtöbbször uralkodtam magamon. De most az alkohol hatására bele mentem. Ráadásul egy nálam idősebb negyvenes pasival. Nem volt nagyon helyes, se csúnya. Igazából nem is annyira élveztem a szexet csak a hormonok mondták h csináljam csak. Viszont másnap elkezdtem undorodni magamtól. H én ezt nem is akartam és nem is volt jó. Mocskosnak éreztem magamat. Nem tudom miért van ez hiszen a szex természetes dolog pláne az én koromban. De akkor miért érzek így?
tegnap 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem undorodhatsz magadtól, ha nem próbálod ki az alkalmi szexet. 24/N.
tegnap 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Megtettem. Éppen ezért undorodok magamtól
tegnap 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem felesleges undorodj. Én is éreztem ilyet. De igazából indokolatlanul. Szexeltem. Élvezte...én is, bár nem annyira, de akkor jól esett. Utólag én is megbántam viszont avval nyugattam magam,hogy abban a pillanatban akkor jó ötletnek tűnt és jó is volt.

Azóta se volt alkalmim.

tegnap 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

pasiként is ezt érzem, pedig odafigyelek, kielégítem a nőt minden esetben. Nem szoktam alkalmazni, de alkalom szüli a tolvajt...

F

tegnap 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem érzem ezt és nekem meg az erkölcscsősz prűdektől van hányingerem!
ma 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!