Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok is és férfiak is! Hogyan keveredtek össze szexre? Többi lent.
Lányok: tegyük fel néha beszéltek egy pasival messen vagy egy baráti társaságból előben néha és majd ír messen és pl kihív este kocsikázni. Ilyenkor ti egyből gondoljátok hogy csak megdugni akar? Lépjünk tovább, kimentek vele kocsikázni, sztem ti nem gondoltatok hogy szex lesz vagy bármi. Pl elmentek egy helyre kocsival és megdug. Akkor ez hogy történik? Beszélgettek, elkezd simogatni és majd megcsokol és rad maszik es akkor mondja hogy menjunk hatra az ulesre,akkor mar tudod mire megy ki a jatek es belemesz? Vagy hogy kell elkepzelni ezt a szitut hogy alig par alkalmas beszelgetesbol titeket meglehet dugni, vagy pl a csavo mondja hogy szexelhetnenk, vagy van kedved szexelni es elsontitek igen nem es mentem haza? Vagy amugy hogy szoptok le csak ugy egy fiut pl kocsiban? Kimentek es beszelgettek es egyszer csak feldobja a fiu hogy leszophatnal?
Férfiak: ti hogyan csináljátok ezt? Persze ti tudjátok, hogy csak megdugni szeretnétek a csajt. Kihivjatok pl kocsival kijon es ramasztok es mar benne is van? Vagy mit mondtok neki? Vagy hogy keritek meg hogy szopjon csak le pl ha meg csok sem volt? Gondolom szebben, jol esne ha szajjal kenyeztetnel stb.
Vagy más hasonló szitú is érdekelne, mem csak autos hanem barati tarsasagbol ha ketten maradtazok, hogy vittek titeket bele titeket csajok a szexbe vagy szopásba és hogyan csináltátok ezt ti pasik?
Egyszer történt velem hasonló de a csaj nagy huzó volt, messen viccből beszéltük, hogy akkor megduglak és ő mondta, hogy hagyja és így történt egy ilyen velem.
Ez régebb volt és úgy érzem ki estem kicsit vagy félek, hogy miket mondjak hogy sikerüljenek, újra ilyenek mert szeretnék ilyeneket átélni.
Mesélnek sokan, hogy egyik csak leszopott kocsiba, masik hazavitte a bulibol csavo es megdugta a kocsiba.
Tudom persze sok kamu is van, de tortent velem is hasonlo csak az nagyon konnyu helyzet volt ezert kerlek mondjatok el hogy tortentek, kicsit gondoljam at hogy mit kene csinalni. Persze aztan sok dolog spontan, de na.
Koszi :D
Nem épp ez volt a kérdésem.
Velem történt egy ilyesmi story de az előre lebeszélt volt mert a lány is olyan volt.
Engem az érdekelne, hogy ott kettesben hogy kezdődik el a dolog, úgy érzem kicsit kiestem ebből 2 év alatt és szeretnék ilyeneket átélni.
Ezt nem lehet elmagyarázni…
Ez érzésből jön, egyszerűen érzed és látod azt ha másik is benne van.
De ehhez kellenek kis viccek előtte, utalgatások viccesen, beszélgetések, jó hangulat stb… amikkel picit beindítod a fantáziáját és ha tényleg kijöttetek és jól éreztétek magatokat ebbe az “időszakban” akkor a későbbiekben mikor kettesben lesztek akkor már úgy mondd forr a levegő…
Egy mélyebb tekintetből minden ki lehet olvasni. Ha ez a tekintet megvan, csók, érintés és aztán a többi jön magától…
De lehet csak én szoktam túlságosan átlátni a másik félt és az ő fejével gondolkozni.
De, hogy pontosabb legyek azt kell elérd, hogy a nő kívánjon meg téged.
Ez egy “játék” a másik féllel. Picit bele kell mászni a fejébe, mert a nők nem úgy működnek mint a férfiak.
Vagy megy érzésre és cselekszel, sikeres leszek, vagy pedig gyakorin írogatok ki az ehhez hasonló kérdéseidet… legyél már férfi könyörgöm….
Volt hasonlóra példa,discordon volt egy srác akivel egy ilyen game szerveren voltunk és bejelölt,elkezdtünk beszélgetni. Par napra ra elhivott magahoz hogy jatszunk egye Mortalt. Nem szamitottam szexre,még le se borotváltam a puncim🤣
Teljesen egy hullámhosszon voltunk,aztán amikor vége lett a jateknak csak siman odafordult hozzam es lekapott. Nekem is nagyon bejott a gyerek. Aztan elkezdett simogatni mindenhol is. Felmásztunk az ágyra kicsit fekudtunk de nem birtunk magunkkal es szexeltünk
Ez 2 éve volt
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!