Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DAAD gathering, vagy OZORA fesztiválon mennyire könnyű vagy nehéz, alkalmi szexpartnert találni?
Én is sokat szopattam/dugtam ott. Nem mellesleg ingyen.Valóban levetkőzik sokan magukat.
Mondjuk én is végigkóláztam ozorát...
Kémia öregem. Akárhogy ha van is benned pia vagy kábszi. Szemed akkor is van. Ha nem vagy puhapöcs odamész hozzá. Flörtölsz, jelet adsz neki. Összeakadtok úgyis. Máshol discoban/buliban is így megy ezer éve. Mit nem értesz? Férfi-nő ismerkedés. Látjátok a jelet egymáson ha bejöttök... Flört, vigyor, kerülgetitek egymást...Ha meg rányomulsz valakire mert be vagy lőve és nem tetszik a csajnak a
szekusok kiszúrják. De szoktak szólni is nekik. Úgy elvernek, mint bzi a faxát...
Szóval barátom a baj azzal van, hogy ismerkedni csajozni, flörtölni kellene megtanulni rendesen. Tökmindegy, hogy hol vagy templomban vagy egy raktárban rave bulin. Emberek vagyunk...
Ha magatehetetlen, jogi nyelven megfogalmazva akaratnyilvánításra képtelen állapotban lévővel csinálsz "valamit" az szexuális erőszaknak minősül.
Ja odasimul - mind a 15 ezer fesztiválozóhoz nem? :)
Pont úgy működik ahogy az #5-ös leírta, mint egy sima buliban, ott sem józanok, tiszták az emberek ugyebár. Csak egy fesztiválon sokkal-sokkal több ember van mint bármelyik diszkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!