Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » DAAD gathering, vagy OZORA...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DAAD gathering, vagy OZORA fesztiválon mennyire könnyű vagy nehéz, alkalmi szexpartnert találni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban arra, hogy ezeken a rendezvényeken elég elterjedt a kábítószerfogyasztás, aminek hatására sok lány levetkőzi a gátlásait
tegnap 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Én is sokat szopattam/dugtam ott. Nem mellesleg ingyen.Valóban levetkőzik sokan magukat.

Mondjuk én is végigkóláztam ozorát...

tegnap 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Térerő sincs, nehéz ott mást csinalni
tegnap 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ tudsz-e csajozni. Ha tudsz akkor aranybánya minden fesztivál. Na nem azért mert kiütik magukat kábszival, hanem mert sok ember van - több csajnál tudsz szerencsét próbálni. Ha nem tudsz csajozni és csak azért mész oda hátha összejön valami akkor kapufát fogsz lőni. Ne felejtsd el, hogy nem egyedüli pasiként vagy egy fesztiválon! Minden csajra több pasi is rámozdul, válogatni fognak ott is a nők nem fognak mindenkivel.
tegnap 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
De aki szerint itt könnyű a dolog, az hogy szokta csinálni? Miközben önkívületi állapotban vonaglik a csaj kábítószermámorban csak úgy odasimul és megy minden? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Nem voltam még fesztiválon
tegnap 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kémia öregem. Akárhogy ha van is benned pia vagy kábszi. Szemed akkor is van. Ha nem vagy puhapöcs odamész hozzá. Flörtölsz, jelet adsz neki. Összeakadtok úgyis. Máshol discoban/buliban is így megy ezer éve. Mit nem értesz? Férfi-nő ismerkedés. Látjátok a jelet egymáson ha bejöttök... Flört, vigyor, kerülgetitek egymást...Ha meg rányomulsz valakire mert be vagy lőve és nem tetszik a csajnak a

szekusok kiszúrják. De szoktak szólni is nekik. Úgy elvernek, mint bzi a faxát...

Szóval barátom a baj azzal van, hogy ismerkedni csajozni, flörtölni kellene megtanulni rendesen. Tökmindegy, hogy hol vagy templomban vagy egy raktárban rave bulin. Emberek vagyunk...

tegnap 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Önkívületit meg ha macerálsz az leginkább le se szar, az nem miattad megy partyba. Nagyon ritka. Még a szekusok el is vezetnek ha ilyenre vadászol....
tegnap 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha magatehetetlen, jogi nyelven megfogalmazva akaratnyilvánításra képtelen állapotban lévővel csinálsz "valamit" az szexuális erőszaknak minősül.

Ja odasimul - mind a 15 ezer fesztiválozóhoz nem? :)

Pont úgy működik ahogy az #5-ös leírta, mint egy sima buliban, ott sem józanok, tiszták az emberek ugyebár. Csak egy fesztiválon sokkal-sokkal több ember van mint bármelyik diszkóban.

tegnap 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!