Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi partnert, vagy titkos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi partnert, vagy titkos kapcsolatot hol találtatok?

Figyelt kérdés
dec. 29. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk a nemed nem ártott volna kiírni,de gondolom ffi vagy.
dec. 29. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, de gondolom nem itt fogom megtalálni amit keresek, ezért inkább nem is írtam oda.:D
dec. 29. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Én itt találtam. Bármilyen hihetetlen, de igaz. Persze nem úgy történt, hogy gyerünk dugni, hanem más téma kapcsán hónapokat beszélgettünk és megtörtént. Nekem direktben nem megy, hogy célirányosan talalkozni és egy idegennel összefeküdni. Hagyott időt, hogy megismerjem, megbízzak benne és idővel máshogy is elkezdett érdekelni. Nem bántam meg.
dec. 29. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Én is férfi vagyok, de találtam itt is alkalmit.
dec. 29. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Goldengate.hu Társkeresője esetleg.Netán még a Tinder.
dec. 29. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanott ahol nem titkos kapcsolatot keresel :) Ugyanúgy csajozol, csapod a szelet, teszed a szépet, csak egy ponton közlöd hogy nem vagy független. 10-ből 9 nő kioffol e miatt, de lesz aki meg nem. Legalábbis anno így csináltam, normál csajozási menetrend (mindenhol is, mert kommunikálni mindenhol lehet) s ha láttam a fogékonyságot akkor jeleztem, hogy nem vagyok független.
dec. 29. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
vagyaid.hu igaz férfiaknak kevesebb esélye van ott mert rájuk nem igen írnak. Bezzeg rám nőként hányan🤣🤣🤣 (NE ÍRJATOK NEM KERESEK ALKALMIT SE MÁST MÁR!!!)
dec. 29. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Itt is vannak ám nagyon aranyos és szép csajok. Nekem már volt innen minden. A lényeg az, hogy a csaj írjon, mert akkor már félig komolyan lehet venni. Illetve mihamarabb egy telefonszámot kérj, és hívd fel. Az eléggé "személyes" élmény. Aki erre nem hajlandó, az csak egy szélhámos kislany

Férfi válaszoló.

dec. 29. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!