Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg annyira jó a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira jó a szex, hogy megéri az ismerkedéstől az esküvőig "gürizni"?

Figyelt kérdés

Most itt arra gondolok, hogy vannak vallásos emberek akik csak az esküvő után szexelnek.

Udvarol, randizik, pénzt költ, aztán ott az esküvő... ez sem 2 fillér, de itt ugye már ketten fizetnek.

Aztán ott van az is, hogy lehet, hogy nem is illenek össze az ágyban. Vagy ilyen nincs?

A kérdés, hogy tényleg megéri ezt az egészet?

febr. 8. 20:01
 1/6 NemFogodKitalálni ***** válasza:
87%
Nem tudom, de én ezt az egészet hülyeségnek tartom. Régen rá voltam kattanva a született feleségekre. Az egyik részben pont erről volt szó. Az egyik feleség nevetve mondta, hogy “ugyan már. Autót sem veszel nélkül, hogy elvinnéd egy tesztkörre.” Nagyon igaza van szerintem.
febr. 8. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Évben most az a vicces, hogy kb. az elmúlt 2 hönapban 3 ismerősöm is úgy vett autót, hogy ki sem próbálta.

De ez csak egy érdekesség.

febr. 8. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ameddig a f-nak van választása, hogy azt az energia és pénzmennyiséget inkább egy prostira költi és nincs semmi kötöttség addig csakis a f-n mulik a választás. Ö tudja milyen életet dugáslehetöséget, párkaocsolatot szeretne.
febr. 8. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
A valláskárosultak fejében más van, más mozgatja őket. Nem a szex élvezete, hanem a hitbuzgóság van az életük, értékrendjük középpontjában.
febr. 8. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Zsákbamacskáért semmiképp sem.
febr. 8. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

Aztán nulla szexuális kultúrával és tapasztalattal vágnak neki a házas életnek, és csodálkoznak hogy szörnyű a szex. Majd elmennek a papi bacsihoz aki kisfiúkon kívül senkivel se szexelt még és majd ő megszakérti mi a baj a hálószobában.

Borzalmas káros ez az egész, 2025 van haho.

Régen nyilván ez volt a záloga annak hogy az apáé a gyerek tényleg meg volt egy idióta bigott felfogás a szüzesség meg női “tisztaság” körül de ezt már normális körökben meghaladta az ember.

febr. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!