Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi tudja hogy lefeküdn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi tudja hogy lefeküdne vele a nő, utána már nem is akarja?

Figyelt kérdés
Mennyire kell ehhez a hozzáálláshoz aljasnak lenni? Hogy addig csavarja csűri a dolgokat élvezi h tetszik a nőnek majd végül úgy hagyja faképnél h a nő pislog a tudatlanságtól mert nem bántotta a férfit végig őszinte volt.

ma 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát az bolond ember. Ezzel saját magát is szívatja. F
ma 19:57
 2/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Pont amennyire, mikor a nők szívatják meg ugyanígy a férfiakat.

Mindenkinek joga van azzal lefeküdni akivel szeretne, de a hitegetés attól még oda-vissza egy szar dolog.

ma 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak farokszívók amivel nem lehet mit tenni
ma 20:00
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 igen nemtől függetlenül előfordul...csak azért általában a nők érzelemből teszik vagyis a férfiaknál nagyobb arányban előfordul az h érzelmek hiányában egy jó vagy jobb nővel simán megteszik.

Én ennyire becsapva sosem éreztem magam, nem érzelmileg vert át, azt gondolhatná mindenki h így kevésbé fáj. Rég voltam férfivel (nem kérek itt üzenetet) és ezt tudta, kihasználva totál hülyére vett, azt mondta ő is rég volt nővel, elhitette illetve mondta h kölcsönös a vonzalom majd úgy tűnt el mint a kámfor találkozni sem akart velem. Ilyen megalázva, semmibe véve, sosem éreztem magamat. Nem tudom utálni, de szánalmat érzek iránta, sosem hittem h ez előfordul, ha valakinek nem tetszik a másik miért nem lehet már az elején megmondani?! És én pont a büdös életbe nem csaptam be, nem vezettem meg egy férfit sem.:/ de tudom mindig az szívja meg.

ma 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő volt a fekete lyuk az életedbe! Megfürdette az egóját az általad tanúsított érdeklödésben és úgy távozott ahogy Férfihoz nem méltó!

Gondolom lennének kérdéseid,amiket hozzá intéznél?

ma 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Hát akkor alább hagy a csábítás ha a nő is akarja

Mert akkor nincs benne az a plusz győzelem hogy nem csak megdugta megszerezte hanem Ő maga forgatta úgy a lapokat hogy a csajt megkaphassa. .

Ez olyan mint amikor valaki zöld kártyád ad

Ha már valamit szabad akkor annyira nem is izgi mással dugni

Ugyan ez itt is ha már a nő is alapból kapható rá akkor már nem is kell mert túl könnyű.

N31

ma 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Impotens.
ma 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, érdekes, mert valóban, sokkal rosszabb mintha érzelmileg lennénk átvágva. Tudom mit érzel, velem is volt hasonló. Csak velem jóval magasabb szintjét játszotta el a férfi.
ma 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Neki ez csak szórakozás volt.
ma 22:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént. Személyes ismertség. Éjszaka rám ír nagy hévvel, megbeszéljük az időpontot, helyszínt, másnap hajnalban ott az üzenet, hogy mégse. Gondolom ilyenkor kiverik és kijózanodnak. Aztán pár hónap/év múlva mikor megint kanos, ugyanez. Ezt évekig játszotta velem, aztán végleg tiltottam. Sajnos én szerelmes voltam. Gondolom ez imponált neki. Ettől érezte magát jól.
ma 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!