Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi tudja hogy lefeküdne vele a nő, utána már nem is akarja?
Pont amennyire, mikor a nők szívatják meg ugyanígy a férfiakat.
Mindenkinek joga van azzal lefeküdni akivel szeretne, de a hitegetés attól még oda-vissza egy szar dolog.
#2 igen nemtől függetlenül előfordul...csak azért általában a nők érzelemből teszik vagyis a férfiaknál nagyobb arányban előfordul az h érzelmek hiányában egy jó vagy jobb nővel simán megteszik.
Én ennyire becsapva sosem éreztem magam, nem érzelmileg vert át, azt gondolhatná mindenki h így kevésbé fáj. Rég voltam férfivel (nem kérek itt üzenetet) és ezt tudta, kihasználva totál hülyére vett, azt mondta ő is rég volt nővel, elhitette illetve mondta h kölcsönös a vonzalom majd úgy tűnt el mint a kámfor találkozni sem akart velem. Ilyen megalázva, semmibe véve, sosem éreztem magamat. Nem tudom utálni, de szánalmat érzek iránta, sosem hittem h ez előfordul, ha valakinek nem tetszik a másik miért nem lehet már az elején megmondani?! És én pont a büdös életbe nem csaptam be, nem vezettem meg egy férfit sem.:/ de tudom mindig az szívja meg.
Ő volt a fekete lyuk az életedbe! Megfürdette az egóját az általad tanúsított érdeklödésben és úgy távozott ahogy Férfihoz nem méltó!
Gondolom lennének kérdéseid,amiket hozzá intéznél?
Hát akkor alább hagy a csábítás ha a nő is akarja
Mert akkor nincs benne az a plusz győzelem hogy nem csak megdugta megszerezte hanem Ő maga forgatta úgy a lapokat hogy a csajt megkaphassa. .
Ez olyan mint amikor valaki zöld kártyád ad
Ha már valamit szabad akkor annyira nem is izgi mással dugni
Ugyan ez itt is ha már a nő is alapból kapható rá akkor már nem is kell mert túl könnyű.
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!