Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagyot nőne a szemetekben egy ilyen férfi?
A delikvens évek óta looksmaxingol. Incelként született a világra, a társadalom szigmává nevelte. Érzi, hogy készen áll, dúl benne a szintetikus tesztoszteron.
Megpróbál megmoggolni egy alfahímet, de életveszélyesen megsérül az akció során. Ha felépül kaphatna tőletek egy esélyt, a bátorságát jutalmazva?
Én igazából a szöveg felét sem értem annak aminek írsz
De valami élénk Marveles superhősös fantáziád van az tuti.
Értem én hogy mit akartál nagyjából kihozni a végéből de sajnálatból szánalomból nem fekszünk le senkivel
De jó lenne ha úgy fogalmaznál hogy egy magamfajta 31 éves bommer picsa is értse hogy mi van
Mert hanyván lila egyszarvú póni fingom nincs arról hogy miket írsz
N
Kérem, elmeháborodottak ne válaszoljanak!
Egyébiránt segítek:
A looksmaxing során az incel erősíti szexuális dimorfizmusát.
Olyan testi jellegeket szerez, amely férfivá érleli.
Ha moggolunk valakit, akkor a szimpla külsőnkkel fenyítjük be. Például az tiszta alfahím magasabb mint a lite chad. Ekkor, teszem azt, tömegközlekedésen közel áll hozzá és megmoggolja a magasságával. Vagy a nagyobb állkapcsával, miközben a körülöttük lévő nők kiéhezve nézik az alfahím produkcióját. Ekkor a lite chad megszégyenül, és sokszor ezzel élete is megsemmisül.
Segítek az összegyűlteknek:
incel = nem sikerül szexet összehoznia, ezért általában nőgyülölő idióta lesz (vagy fordítva, mindegy)
szigma = menő csávó, aki jól néz ki, jó valamiben
alfa = kb mint a szigma
Mind a kettőnél a kinézet az elsődleges döntő szerep az incelek szerint. Ja igen, az incelség az egy szubkultúra, egy buborék, ahol egymást "okosítják" tudományosnak mondott hülyeségekkel.
A looksmaxings az az, hogy próbál valaki minél jobban kinézni, csak ugye hívni kell valahogy, mert az menőbb, ha kimaxolásnak nevezik.
A béta az kb. az alfa csicskája szerintük (vagy legalábbis így képzelik el)
A moggingolás az az, amikor megtámadnak valakit, és ki akarják rabolni, szerintem a kérdező rosszul használta
Az állkapocs pedig azért van a tagek között, mert állítólag nagyon sokat számít abban, hogy ki szigma.
Tudjátok, volt ez a trend, amikor végig simították az emberek az állukat (mewing), azt egy picit komolyan vették.
Akit jobban érdekel az incelek instabil lelkivilága kátogasson el a Felnőtt párkapcsolatokba (néze a tudományok között is fellelhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!