Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nők hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők hogy viszonyultok az anális szexhez?

Figyelt kérdés
Mennyire jön be nektek? Akinek van ebben tapasztalata az hogyan élte meg? Pozitív vagy negatív élmény volt?
jan. 7. 12:13
1 2
 11/15 Hans Pötterman ***** válasza:

Jó - jó, de valahogy nem hoz annyira lázba. Nekem szexben, a punci számít a mindent elsöprő ”szentélynek” ,meg úgy az egész öszkép. Csináltuk viszonylag sokszor régebben, de nekem valahogy érzésre is a punci az intenzívebb, biztos a tudat miatt.

jan. 7. 15:16
 12/15 Hans Pötterman ***** válasza:
F27
jan. 7. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, és nem tudom rávenni barátnőmet erre. Pedig megnyomnám a fenekét is, de a nem az nem. Különben balhé lesz...🙄
jan. 7. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, semmilyen mértékben nem izgat. Plusz nagyon körülményes: előtte ő ki kell mossa magát, aztán óvatoskodni, aztán baleset is törtenhet… Minek, mikor ott a csodás punci?
jan. 7. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, és férfi vagyok #14
jan. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!